top of page
Sammy ray duurzaam cadeau website.jpg

Sammy Ray verkopen in jouw winkel?

Je bent op zoek naar een duurzaam product. Maar waar begin je met zoeken? Wij inspireren je graag met prachtige duurzame cadeau's! Perfect voor de minimalist, de veganist en een ieder die een no waste levensstijl nastreeft. 

" Kind to the planet"

Bij Sammy Ray vind je handmade, zero waste & duurzame producten. Van interieur accessoires tot verzorgingsproducten, en van inpakpapier tot sierraden. We streven naar een duurzame wereld, dit zie je in al onze producten terug. Van het ontwerpproces tot de verzending, sustainability staat altijd centraal.

Uniek, handgemaakt & duurzaam design

Sammy Ray verkopen in jouw winkel? We werken graag samen met retailers waar Sammy Ray mooi binnen het duurzame en handgemaakte aanbod past. We hanteren een minimale ordergrootte van €100,-. Heb je interesse, vragen of wil je een inkoopprijslijst ontvangen? Stuur ons dan een berichtje en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk.

Uniek

Elk item bij Sammy Ray is uniek. Dat komt omdat we onze producten van restmateriaal maken. Zo ontvangen we bijvoorbeeld ons textiel van diverse ateliers en particulieren. Door de variatie van producten hebben we altijd een patroon die op de lap stof past.

Handgemaakt

Ons textiel is verkregen als restmateriaal. Omdat we altijd wisselende formaten hebben, zijn alle producten handgemaakt. Hierdoor gaat er veel aandacht naar het product uit, waar we met veel liefde en passie aan werken.

Duurzaam

Het motto achter Sammy Ray is "Kind to the planet". Tijdens het ontwerpproces en zoektocht naar materialen is dit het belangrijkste thema waar we rekening mee houden. Alle producten moeten duurzaam en verantwoord gemaakt worden. Alleen dan worden ze opgenomen in de collectie van Sammy Ray.

Sociaal

En duurzaamheid zit niet alleen in de materialisatie van onze producten, maar ook in de productie. Wij werken namelijk samen met een sociale onderneming die mensen een kans geven om weer toe te treden tot de arbeidsmarkt.

Wil je ook producten van Sammy Ray verkopen? 

Dat vinden wij superleuk!

Helaas is onze B2B webshop nog niet klaar. Maar je kan onze producten al wel inkopen op Orderchamp.com of rechtstreeks via ons contactformulier.

Via deze link kan je via Orderchamp.com inkopen. Ook krijg je tot €100,- korting als je nog niet eerder via Orderchamp.com besteld hebt!

Heb je vragen of wil je meer weten? We horen het graag.

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page