VERZENDEN & LEVERTIJDEN

VERZENDEN

Staat er niets vermeld bij de artikelomschrijving? Dan kan het door jou bestelde item verzonden worden met Post NL.

Pakketpost binnen Nederland is € 6,95

Pakketpost naar Belgie is € 10,30

Boven de € 50,- gratis verzending voor pakketpost.

LEVERTIJD

Elke dag worden de bestellingen verwerkt en de volgende dag verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen. Post NL heeft een levertijd van 1 a 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen).

VERZENDEN

Ons doel is om je de beste verzendopties te bieden, of je nu in Nederland of een internationaal land woont. Elke bestelling is voorzien van Track & Trace zodat u uw pakket kunt volgen.

Staat er niets vermeld bij de artikelomschrijving? Dan kan het door jou bestelde item verzonden worden met DHL. Voor 13.00 uur besteld is volgende dag al in huis!

Pakketpost binnen Nederland is € 4,95

Boven de € 40,- gratis verzending voor pakketpost.

Pakketpost naar België, Duitsland, Frankrijk en Spanje is € 9,95

Boven de € 100,- gratis verzending voor pakketpost.

LEVERTIJD

Wanneer de bestelling op werkdagen voor 13.00 uur is binnengekomen, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. De bezorging is in de regel op de eerst volgende dag (uitgezonderd van bestellingen die gedaan zijn op zaterdag en zondag, deze worden op dinsdag aangeboden), de volgende dag geleverd (m.u.v. feestdagen).

Voor het bezorgen maken we gebruik van DHL pakketdienst en DHL briefpakket. Momenteel is DHL de meest duurzame verzendoptie in Nederland. De voordelen zijn:

  • Het volgen van de levering van onze producten wordt altijd gedaan door DHL track and trace.

  • Alle postkaarten en kleine producten worden geleverd in een briefpakket, hiervoor hoef je niet thuis te zijn. Het pakket zal gewoon door de brievenbus afgeleverd worden.

  • Korte doorlooptijden.

  • Indien we gebruik maken van de pakketdienst, dan zijn er 3 afleverpogingen waarbij de ontvanger na de eerste afleverpoging zelf een nieuwe aflever-afspraak kan maken.

VERZENDEN GROTE MEUBELS

Is een meubel of ander object te groot om door DHL verstuurd te worden, dan geven we dit aan in de artikel omschrijving. Grote meubels kunnen worden bezorgd door Brenger.nl binnen de Benelux of door een transporteur naar keuze die je zelf in de arm hebt genomen. Dit kan 7 dagen per week overdag en in de avond, uitsluitend op afspraak. Deze bezorg kosten zijn voor jou als koper.

BEZORGEN IN BELGIE

Ook dat is mogelijk! Alle producten die per post verzonden kunnen worden, kunnen wij versturen naar België. Betalen kan via Bancontact.

BEZORGEN IN EUROPA

Ja, Sammy Ray gaat internationaal! Ook Duitsland, Frankrijk en Spanje behoort tot de landen waar wij onze producten naar toe kunnen versturen. Hier hanteren we wel aangepaste tarieven en verzendtijden voor:

Pakketpost naar België, Duitsland, Frankrijk en Spanje is € 9,95

Boven de € 100,- gratis verzending voor pakketpost.

Levertijd tussen 3 en 5 werkdagen.