HET MERK

Dromen najagen, daar is Sammy Ray uit ontstaan. Dankzij een grote liefde voor interieur, lifestyle en duurzaamheid is Sammy Ray een designlabel geworden met een prachtige diversiteit aan producten.

De dubbele naam: Sammy - Ray staan voor stijl, vriendelijkheid en hergebruik. Maar is voornamelijk gebaseerd op de twee hoofdpersonen uit een kinderboek (nog niet gepubliceerd)

Alles in het kader van duurzaamheid, storytelling en uiteraard een lust voor het oog. Gerecycled, upsycled, vintage producten en gloednieuwe producten, een mooie mix hiervan vindt je bij Sammy Ray.

Sammy Ray Over Ons Het merk
Sammy Ray Over Ons De Ontwerpers

DE ONTWERPERS

Mijn naam is Nanine, het creatieve brein achter Sammy Ray. Als ruimtelijk ontwerper en creatieve duizendpoot, bestaat mijn wereld uit creëren. Na mijn studie op de kunstacademie heb ik een aantal jaar gewerkt als ontwerper op verschillende (interieur) architectenbureaus.

 

Maar mijn creativiteit wilde verder en ik besloot om het roer om te gooien. Alle focus ging naar 1 label: Sammy Ray. Een naam waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan, maar altijd met het oog op het een stukje mooier maken van onze omgeving.

 

Meer weten over onze werkwijze?

HET VERHAAL

Waar het allemaal begon… Met een hoofd vol ideeën die eruit wilden; met het gevoel dat zoveel mooie spullen weg gegooid worden, maar ook met de behoefte om de wereld beter te maken. Dit wilde we niet langer voor onszelf houden en besloten dit te delen via Sammy Ray.

Ken je die kleine vintage winkeltjes? Waar je misschien uren rond kunt struinen, maar niet de pareltjes weet te vinden? Sammy Ray heeft een ruime collectie van pareltjes, overzichtelijk gerangschikt. Neem maar eens een kijkje in de webshop. Wie weet vind je hier jouw geweldige vondst!

Sammy Ray over ons het verhaal
Sammy Ray Over Ons Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Waar de één afval ziet, ziet Sammy Ray juist schoonheid. Er worden veel spullen zomaar weg gegooid en de afvalberg groeit.

Zorgvuldig transformeert Sammy Ray - met oog voor detail en ambacht - producten naar iets nieuws, passend bij deze tijd. Design waar je naar kunt blijven kijken, dat verrast en waarmee je jouw huis een origineel thuis van kunt maken.

Op de hoogte blijven?

Volg Sammy Ray op Instagram.

Sammy Ray sustainable duurzaam cadeau.JPG