top of page

HET MERK

Dromen najagen, daar is Sammy Ray uit ontstaan. Dankzij een grote liefde voor duurzaamheid en cadeautjes geven is Sammy Ray een Nederlands label geworden met een prachtige diversiteit aan producten.

De dubbele naam: Sammy - Ray staan voor stijl, vriendelijkheid en hergebruik. Maar is voornamelijk gebaseerd op de twee hoofdpersonen uit een kinderboek wat ik nog aan het schrijven ben (nog niet gepubliceerd)

Alles in het kader van duurzaamheid, storytelling en uiteraard een lust voor het oog. We werken volledig met restmateriaal en upcyclen dit naar gloednieuwe design producten!

Sammy Ray Over Ons Het merk
Sammy Ray Over Ons De Ontwerpers

DE ONTWERPER

Mijn naam is Anna Nanine, het creatieve brein achter Sammy Ray. Als creatieve duizendpoot, bestaat mijn wereld uit creëren. Na mijn studie op de kunstacademie heb ik een aantal jaar gewerkt als ontwerper bij verschillende (interieur)architectenbureaus.

 

Maar mijn creativiteit wilde verder en ik besloot om het roer om te gooien. Alle focus ging naar 1 label: Sammy Ray. Een plek waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan, maar altijd met het oog op het een stukje mooier maken van onze omgeving: Kind to the planet.

 

Meer weten over onze werkwijze?

DE REIS

Mijn leefomgeving bestaat vooral uit buiten zijn. Met mijn Tiny House op wielen: camper Harry, laat ik me inspireren door de natuur.

 

Deze eenvoudige levensstijl geeft mij de mogelijkheid om met veel ondernemers in het buitenland van gedachten te wisselen over duurzaamheid. En dit pas ik dan ook graag toe in mijn eigen leven.

Wil je meer weten over mijn levensstijl?

Volg het blog van Sammy Ray over minimalisme, duurzaamheid en vanlife verhalen.

Sammy Ray over ons het verhaal
Sammy Ray Over Ons Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Waar de één afval ziet, ziet Sammy Ray juist schoonheid. Er worden veel spullen zomaar weg gegooid en de afvalberg groeit.

Zorgvuldig transformeert Sammy Ray - met oog voor detail en ambacht - producten naar iets nieuws, passend bij deze tijd. Design waar je naar kunt blijven kijken, dat verrast en waarmee je jouw huis een origineel thuis van kunt maken.

Op de hoogte blijven?

Volg Sammy Ray op Instagram.

Sammy-Ray-vanlife-profiel.jpg
bottom of page