top of page

Handgemaakte producten: onze werkwijze

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2022

Bij Sammy Ray werken we volgens bepaalde principes. Zo streven we naar een duurzame wereld, houden we van handgemaakte objecten, custom made en van prachtige details. We vertellen je er graag meer over.


Duurzaamheid

Sammy Ray houdt zich bezig met duurzaamheid in haar producten. Maar waarom doen we dat? Omdat we trots willen zijn op onze omgeving, onze producten, maar ook onze verantwoordelijkheid willen dragen t.b.v. onze directe omgeving. We maken gebruik van onze creatieve kwaliteit: want waar de één afval ziet, ziet Sammy Ray juist schoonheid. Meer weten wat we van duurzaamheid vinden? Klik hier.


Ook staat duurzaam ondernemen op een belangrijke plek in de bedrijfsstructuur. Dit houdt in dat we, behalve ons richten op economische prestaties, ons ook bezighouden met de sociale aspecten van het milieu en ondernemen. Binnenkort hopen we jullie hier meer over te kunnen vertellen.


Handgemaakt

We werken graag met onze handen. Op deze manier komt een nieuw ontwerp echt tot leven. Het is onderdeel van het ontwerp-proces. Met een grote passie voor handgemaakte meubels en accessoires ontstaan er steeds weer nieuwe prachtige producten. We vinden het erg leuk om je op de hoogte te houden. Volg ons bijvoorbeeld op Instagram, voor een kijkje achter de schermen.


Detail

Zorgvuldig transformeert Sammy Ray - met oog voor detaillering en ambacht - producten naar iets nieuws, passend bij deze tijd. Design waar je naar kunt blijven kijken, dat verrast en waarmee je jouw huis een origineel thuis van kunt maken. Het is net een beetje anders. En er schuilt een verhaal achter.


In de detaillering voelen wij ons thuis. Met name het hele precieze werk, kan soms meditatief werken. En op deze manier passen we dit dan ook graag toe. Dit kun je bijvoorbeeld terug zien in de prachtige ansichtkaarten collectie van Sammy Ray. De afbeeldingen die hierop staan zijn hand getekend. Dit is ook het handschrift welke je vaak terug ziet en erg kenmerkend voor Sammy Ray. Het is een gedetailleerde lijnen-tekening waar veel precies en geduldig werk achter schuilt.

Krijg je maar geen genoeg van Sammy Ray? Ben je benieuwd waar wij ons allemaal mee bezig houden en waar onze interesses liggen? Op Pinterest zijn wij veel aanwezig en maken hierop prachtige moodboards. Zie hier onze Pinterest pagina.

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven