top of page

Perfecte afscheidscadeau Collega

Bijgewerkt op: 31 aug. 2022

Staat er op jouw to do lijstje van deze week het volgende: * perfecte afscheidscadeau collega. En denk je nu; help, wat moet ik nu toch uitzoeken? Het vinden van een afscheidscadeau voor je collega is niet altijd een gemakkelijke klus. Je wilt dat het iets leuks is, misschien met een mooi gebaar of een warme herinnering aan de leuke tijd die jullie met elkaar hebben gehad.


sammy ray afscheidscadeau collega

Afscheidscadeau collega

Ben jij de taak opgezadeld om een mooi afscheidscadeau voor je collega te regelen? Voel je de druk om met een geweldig cadeau aan te komen? Soms is dat lastig, zeker als je elkaar niet zo goed kent. Of als je het lastig vindt in te schatten wat hij of zij leuk vindt. Ook al zie je elkaar misschien wel vijf dagen in de week, het kan nog steeds erg lastig zijn om het perfecte afscheidscadeau voor je collega te vinden.


Afscheid collega cadeau

Wij helpen je graag met deze opgave. Of je collega nu een gadgetliefhebber is, avonturier of chefkok, iedereen hoort graag lieve woorden van zijn of haar collega's. Wat hebben jullie samen meegemaakt en zijn er nog woorden die je graag wilt meegeven? Maak het zo persoonlijk als je zelf wilt, de afscheidsboekjes van Sammy Ray leggen hiervoor de perfecte basis. Zo neem je op een persoonlijke en unieke manier afscheid van je lieve collega.


Of kan jouw collega wel wat ontspanning gebruiken? Geef dan een ontspannen oogmasker of nekkussen cadeau. Gemaakt van restmateriaal, zodat je ook nog eens een duurzaam cadeau geeft!


Vriendenboek of een verzameling losse kaarten?

Bij Sammy Ray hebben we meerdere unieke suggesties voor een prachtig afscheidscadeau voor jouw collega. Wat dacht je bijvoorbeeld van het afscheidsboekje in de vorm van een vriendenboekje? Alle collega's hebben de mogelijkheid om 2 pagina's in te vullen, compleet met anekdotes, foto's etc.


Of werk je liever op los papier om het snel te kunnen verspreiden onder de collega's? Dan past het afscheidsboekje in de vorm van losse kaarten beter bij je (binnenkort online verkrijgbaar). Deze kaartjes kun je uitdelen aan je collega's. Door alles weer samen te binden met een lintje, heb je een uniek, warm en persoonlijk afscheidscadeau voor je collega. Voor welke ga jij? En op jouw to do lijstje kun je: * perfecte afscheidscadeau collega * nu gaan afvinken ;)


305 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page