top of page

Perfecte afscheidscadeau Collega

Bijgewerkt op: 21 dec. 2023

Staat er op jouw To Do Lijstje van deze week: *zoek het perfecte afscheidscadeau collega? En denk je nu, help! Wat moet ik kopen? Het vinden van een afscheidscadeau voor jouw lieve collega is niet altijd een makkelijke klus. Je wilt dat het iets leuks is, misschien met een mooi gebaar of een warme herinnering aan de leuke tijd die jullie hebben gehad. Geen stress, wij gaan je helpen!


pijl

Afscheidscadeau collega

Een afscheidscadeau vinden voor je collega is niet makkelijk. Of het nu gaat om een zakelijk cadeau of afscheidscadeau, je komt toch vaak uit bij standaard cadeaus. Wij nemen dat zoekwerk voor je uit handen en hebben unieke en duurzame cadeau’s voor jou uitgezocht. Het zijn cadeau’s met een verhaal, handgemaakt en natuurlijk met een duurzaam karakter.


Dus ben jij met de taak opgezadeld om een mooi afscheidscadeau voor je collega te regelen? Voel je de druk om met een geweldig cadeau aan te komen? Soms is dat lastig, zeker als je elkaar niet zo goed kent. Ook al zie je elkaar vijf dagen in de week, het kan moeilijk zijn om een perfect afscheidscadeau voor je collega te vinden. Maar wij helpen je graag. Bekijk onze lijst met originele en unieke cadeaus en geef het perfecte afscheidscadeau.


Wij helpen je ook graag bij de financiële afhandeling. Zo kun jij op de bedrijfsnaam een factuur aanvragen, zodat hij eenvoudig verwerkt kan worden in de boekhouding. Of bestel je liever op rekening? Ook dat is mogelijk bij Sammy Ray. Stuur ons een mailtje naar info@sammyray.nl en je ontvangt een factuur (met BTW specificatie) in je mailbox.


Afscheidscadeau collega Tip 1 - Invulboek

sammy ray afscheidscadeau collega

Is jouw collega een gadget liefhebber, avonturier of chefkok? Iedereen hoort graag lieve dingen van zijn of haar collega’s. Wat hebben jullie samen meegemaakt? Zijn er mooie woorden die je wilt meegeven? Maak het zo persoonlijk als je zelf wilt. De afscheid invulboekjes van Sammy Ray leggen hiervoor de perfecte basis. Zo neem je op een persoonlijke en unieke manier afscheid van je lieve collega.


Het invulboek is gemaakt van Paperwise papier. Dit is een duurzaam alternatief van papier, waar geen bomen voor worden gekapt. Het invulboek kun je zo persoonlijk maken als jij wilt. Ook is er voldoende gelegenheid om het aan te vullen met leuke foto’s en teksten. Het invulboek is in te vullen door 12 collega’s. Is jullie team groter? Stuur ons even een mailtje en we passen het boekje voor jullie aan.



Afscheidscadeau collega Tip 2 - Ontspannen oogmasker

Kan jouw collega wel wat ontspanning gebruiken? Geef dan een ontspannen oogmasker of nekkussen cadeau. Deze toffe items zijn gemaakt van restmateriaal, waardoor je ook nog eens een duurzaam cadeau geeft. Ze zijn met liefde handgemaakt in Nederland en gevuld met kersenpitten. Warm hem op in de magnetron en je kan genieten van een ontspannen warmte op je lichaam.


De oogmaskers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en printjes. Zo zit er vast wel eentje tussen die jouw collega geweldig gaat vinden. Welke is je favoriet?



Afscheidscadeau collega Tip 3 - Hippe haarband

Heb jij een modebewuste collega? Dan zal deze hippe haarband met ijzerdraad wel in de smaak vallen. Hij is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurtjes en blijft de hele dag goed in je haar zitten. Dit is dankzij het aluminium draad wat binnenin zit. Het textiel wat voor de haarbanden is gebruikt is restmateriaal en is op deze manier gered van de afvalhoop. En wat zijn ze leuk! Heb jij al een tof kleurtje gespot? Wil je het cadeau helemaal afmaken? Geef dan een (bijpassende) scrunchie cadeau!


Afscheidscadeau collega Tip 4 - Textiel bloem

Geef een bloementje cadeau! Met deze mooie madeliefjes en tulpen geef je een mooi symbolisch cadeau. Maar de grootste kracht van bloemen is het blijer maken van de mens. En dan heb je met deze textiel bloemen ook het bijkomende voordeel dat ze niet vergaan. Het heeft geen water nodig en zal toch elke dag stralen!


De bloemen zijn gemaakt van stukjes restmateriaal. Ook de vulling is ‘afval’ en bestaat uit knipresten textiel. Aan elke bloem zit ook een kaartje die jij nog kan schrijven. Op die manier geef jij een écht duurzaam cadeau met een goed verhaal. Lekker zero waste dus!



Afscheidscadeau collega Tip 5 - Keukenprins of prinses

Heb jij te maken met een echte keukenprins- of prinses? Dan hebben we meerdere unieke en duurzame cadeaus die jij kan geven aan je collega. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gerecyclede placemats van textiel. Op twee manieren te gebruiken, want de voor- en achterkant zijn verschillend van elkaar.


Of wat vindt je van deze handgemaakte pannenlappen set? Met een geborduurd hart in het middel, geef jij wat liefde voor de keuken mee. En natuurlijk moet daarna de keuken schoongemaakt worden. Dat doe je toch het liefste met deze vrolijke afwas-sponsjes van Sammy Ray? Ze zijn met liefde handgemaakt in Nederland van restmateriaal. Duurzamer kan bijna niet!


Afscheidscadeau collega Tip 6 - Slaapmasker

Als jouw collega weg gaat, moet diegene misschien wel even bijkomen. Geef dan een van deze leuke slaapmaskers cadeau. Ook voor de avonturier die veel op reis is, gaat dit cadeau in de smaak vallen. Want met deze extra verduistering kun je overal slapen.


Het elastische bandje aan de achterkant houdt het slaapmasker op zijn plek. Het textiel is van restmateriaal en voelt zacht aan voor je gezicht en oogleden. Heb je alle printjes al gespot?

 

Tips voor het duurzaam inpakken van jouw afscheidscadeau

Het afscheidscadeau voor jouw collega is gevonden. Nu wil je het natuurlijk nog feestelijk inpakken. We hebben hiervoor een hele leuke én duurzame tip voor je! Bekijk eens het Doorgeef Inpakpapier van Sammy Ray. Met dit textiel kun je jouw cadeau origineel en mooi inpakken. En het inpakpapier kan ook nog eens eindeloos hergebruikt worden. Er zijn veel verschillende kleuren en printjes beschikbaar, dus er zit vast wel wat tussen voor jou!




Volg jij Sammy Ray al op Instagram? We geven je boordevol inspiratie over duurzame cadeau's; met liefde handgemaakt in Nederland van restmateriaal.

411 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page