top of page
Sammy-Ray-Doorgeef-inpakpapier-sfeer.jpg

Duurzame cadeautips

Je bent op zoek naar een duurzaam cadeau. Maar waar begin je met zoeken? Wij inspireren je graag met prachtige duurzame cadeautips! Perfect voor de minimalist, de veganist of gewoon zomaar, omdat je er van houdt om een duurzaam product te geven.

" Kind to the planet"

Bij Sammy Ray vind je handmade, zero waste en duurzame producten. Van interieur accessoires tot verzorgingsproducten, en van inpakpapier tot sierraden. We streven met elkaar naar een duurzame wereld, dit zie je in al onze producten terug. Van het ontwerp-proces tot de verzending, sustainability staat altijd centraal.

Uniek, handgemaakt & duurzaam design

Wil je familie of vrienden verrassen met een echt duurzaam cadeau? Lees hier alles over cadeaus met een kleine footprint. Cadeautjes geven (en krijgen) blijft leuk. Wil jij een cadeau geven met een goed gevoel én verhaal? Bekijk dan onze cadeautips!

Duurzame cadeautip 1 - Ontspannen oogmasker

Ontspan optimaal met dit kersenpit oogmasker. Geef je ogen en jezelf een totale ontspanning. Zet een meditatie op, ga lekker liggen en doe even helemaal niets. Je kan dit oogmasker zowel warm als koud gebruiken. 

Alle oogmaskers van Sammy Ray zijn gemaakt van restmateriaal. Zo is het textiel restant stofje wat weggegooid zou worden. Sammy Ray 'red' deze mooie stukjes stof en tovert ze om naar prachtige producten.

Doorgeef-inpakpapier-Sammy-Ray-Furoshiki-roze-wit-gestreept.jpg

Duurzame cadeautip 2 - Doorgeef Inpakpapier

Ben je op zoek naar een duurzame cadeauverpakking om iets feestelijk mee in te pakken? Bekijk dan het kleurrijke en feestelijke alternatief op papieren cadeauverpakkingen: Doorgeef Inpakpapier! 

Wist je dat we jaarlijks per persoon tot wel 80 kilo papier weggooien? Van toiletpapier tot cadeauverpakkingen, we verbruiken met elkaar aardig wat. Tijd om hier wat aan te doen, kies daarom voor inpakpapier wat je eindeloos kunt hergebruiken. Met de QR code die in het waslabel is opgenomen, kun je altijd de inpak technieken terug vinden. En wist je dat het textiel van dit inpakpapier gemaakt is van restmateriaal? De kleuren en patronen wisselen regelmatig dus; op is ook écht op.

Duurzame cadeautip 3 - Geurzakjes

Wil je een lekker geurtje voor in de auto of kledingkast geven? Geef dan een geurzakje cadeau! In de vorm van een piramide vindt bij bij Sammy Ray een grote verscheidenheid aan geuren en kleuren geurzakjes.

Knijp voorzichtig in de piramide en de lavendel-, baby-, of hammamgeur wordt geactiveerd. Alle geurzakjes zijn gemaakt van resttextiel. De collectie wijzigt daarom regelmatig. Ben jij fan van één van deze mooie kleurtjes? Wees er dan snel bij! 

Is de geur uiteindelijk uitgewerkt? Sprenkel dat wat etherische olie op en je kunt het geurzakje hergebruiken.

Sammy_Ray_Geurbuidel_totaal-06.jpg
Kerstpakket-11.jpg

Duurzame cadeautip 4 - Duurzame cadeaubox

Ben je op zoek naar een cadeaubox vol met duurzame producten? Neem dan een kijkje in onze online shop en stel zelf je cadeaubox samen! Uiteraard pakken wij het duurzaam en feestelijk in.

 

Wat dacht je van een ontspanningspakket, gevuld met een warmte nekkussen, lavendel geurzakje en een slaapmasker. Of een huishoudelijke cadeaubox: met de leukste herbruikbare afwassponsjes, een kleurrijke theedoek, eco vaatwasmiddel en zero waste wasmiddel.

Vermeld bij je bestelling dat je het graag feestelijk verpakt wilt als cadeaubox en wij zorgen dat het een feestje is om dit cadeau te geven!

Benieuwd naar het volledige aanbod van Sammy Ray?

Benieuwd naar het volledige aanbod van Sammy Ray?

bottom of page