top of page
Bloemen & Candle

Doorgeef Inpakpapier: dé duurzame cadeauverpakking!

Ben je op zoek naar een duurzame cadeauverpakking? Sammy Ray heeft een kleurrijk en feestelijke alternatief gevonden voor de papieren cadeauverpakkingen. Wist je dat we jaarlijks per persoon 80 kilo aan papier weg gooien? Van toiletpapier tot cadeauverpakkingen, we verbruiken allemaal aardig wat. Tijd om hier wat aan te doen!

" Kind to the planet"

Bij Sammy Ray vind je handmade, zero waste & duurzame producten. Van interieur accessoires tot verzorgingsproducten, en van inpakpapier tot sierraden. We streven naar een duurzame wereld, dit zie je in al onze producten terug. Van het ontwerpproces tot de verzending, sustainability staat altijd centraal.

Doorgeef inpakpapier Sammy Ray Furoshiki Duurzaam cadeau Oceaan groen
Doorgeef inpakpapier Sammy Ray Furoshiki Duurzaam cadeau Roze Geel
Doorgeef inpakpapier Sammy Ray Furoshiki Duurzaam cadeau buddah

Uniek, handgemaakt & duurzaam

Het Doorgeef Inpakpapier van Sammy Ray is geïnspireerd op Furoshiki. Deze Japanse inpaktechniek bestaat al eeuwenlang en werd gebruikt om waardevolle spullen te vervoeren. Door de toename van ons ecologische bewustzijn, is deze duurzame manier van inpakken weer helemaal hip!

Uniek

Elk Doorgeef Inpakpapier bij Sammy Ray is uniek. Dat komt omdat we onze producten van restmateriaal maken. Zo ontvangen we bijvoorbeeld ons textiel van diverse ateliers en particulieren. 

Handgemaakt

Ons textiel is verkregen als restmateriaal. Omdat we altijd wisselende formaten hebben, zijn alle producten handgemaakt. Hierdoor gaat er veel aandacht naar het product uit, waar we met veel liefde en passie aan werken.

Duurzaam

Het motto bij Sammy Ray is "Kind to the planet". Tijdens het ontwerp-proces is dit het belangrijkste thema waar we rekening mee houden. Alle producten moeten duurzaam en verantwoord gemaakt worden. Alleen dan worden ze opgenomen in de collectie van Sammy Ray.

Sociaal

En duurzaamheid zit niet alleen in de materialisatie van onze producten, maar ook in de productie. Wij werken namelijk samen met een sociale onderneming die mensen een kans geven om weer toe te treden tot de arbeidsmarkt. 

Doorgeef Inpakpapier

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page