top of page
Sammy Ray herinneringsknuffel vintage wollen deken knuffel

Maatwerk herinneringsknuffel

Misschien ken je de Hippo knuffels van Sammy Ray al. Dit zijn prachtige handgemaakte knuffels van afgedankte wollen dekens. Nu krijgen wij steeds vaker de vraag of we deze ook op maat kunnen maken, van een deken die je zelf aanlevert. En ja, dat kan!

Heb jij een wollen deken liggen met een speciale betekenis voor jou? Wij maken een herinneringsknuffel op maat, speciaal voor jou. 

Herinneringsknuffel, voor jou op maat gemaakt

Je hebt een wollen deken thuis liggen, waar jij graag een herinneringsknuffel van wilt. Wij helpen je hier graag mee. We snappen namelijk hoe belangrijk textiel kan zijn.

 

Zo heb ik (Anna Nanine) zelf ook een herinneringsknuffel thuis liggen, van een oude wollen deken van mijn recent overleden oma. Het wollen deken was helaas niet meer in goede staat. De zijkanten waren gerafeld en er zat een groot gat in.

 

Gelukkig waren er nog stukken bij die er goed uitzagen. Hier heb ik met veel plezier een herinneringsknuffel van gemaakt. Deze staat in mijn woonkamer te pronken. En als men er naar vraagt, dan ben ik blij om even over mijn oma te kunnen vertellen.

Werkwijze?

Kosten voor een maatwerk herinneringsknuffel

De kosten voor een maatwerk herinneringsknuffel is €59,-. Wat krijg je hier precies voor:

  • 1x verzendlabel (om jouw wollen deken naar ons toe te sturen)

  • 1x op maat gemaakte herinneringsknuffel

  • Inclusief een duurzame vulling van de knuffel

  • Gratis verzending 

  • Hebben we stof over? Dan wordt dit ook naar je terug gestuurd*.

* Uit de meeste wollen dekens kun je meerdere knuffels maken. Wil je hier gebruik van maken? We rekenen 15% korting per volgende knuffel. Stuur ons een berichtje en we denken met je mee.

Onze werkwijze

We werken bij Sammy Ray volgens het motto "Kind to the planet". Met deze gedachte proberen we op alle vlakken zo duurzaam mogelijk te werken. Dit zie je terug in onze werkwijze en manier van ondernemen

Uniek

Elk item bij Sammy Ray is uniek. Dat komt omdat we onze producten van restmateriaal maken. Zo ontvangen we bijvoorbeeld ons textiel van diverse ateliers en particulieren. Door de variatie van producten hebben we altijd een patroon die op de lap stof past.

Handgemaakt

Ons textiel is verkregen als restmateriaal. Omdat we altijd wisselende formaten hebben, zijn alle producten handgemaakt. Hierdoor gaat er veel aandacht naar het product uit, waar we met veel liefde en passie aan werken.

Duurzaam

Het motto achter Sammy Ray is "Kind to the planet". Tijdens het ontwerpproces en zoektocht naar materialen is dit het belangrijkste thema waar we rekening mee houden. Alle producten moeten duurzaam en verantwoord gemaakt worden. Alleen dan worden ze opgenomen in de collectie van Sammy Ray.

Transparant

Zoals eerder genoemd werken we met restmaterialen. We willen zo transparant mogelijk zijn. Daarom geven wij bij de meeste producten aan waar ze vandaan komen. Deze informatie vindt je terug aan de achterkant van het label aan de producten.

Sammy Ray zero waste uitleg
Sammy Ray herinneringsknuffel afmeting

Opties

Uit een wollen deken kunnen vaak meerdere knuffels gemaakt worden. Wil jij dit graag? Dan is dit natuurlijk mogelijk. We geven 15% korting op de overige knuffels die jij gemaakt wilt hebben. 

Ben je benieuwd hoeveel knuffels er uit jouw deken gehaald kunnen worden? Per knuffel is er ongeveer 84 x 53 cm aan textiel nodig.

 

Twijfel je over het textiel? Of wil je gebruik maken van de optie om meerdere knuffels te bestellen? Stuur ons een berichtje en we denken graag met je mee. 

Heb je vragen of wil je meer weten? We horen het graag.

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page