top of page
Bos in herfst

Happy Fair Friday 2022

Dat Black Friday niet meer echt thuis hoort in de Impact Economie is ons niet vreemd. Gelukkig doen steeds meer sociale ondernemers niet meer mee aan deze gekte. Ook bij Sammy Ray zijn wij geen fan van Black Friday, maar laten wij liever een ander geluid horen, namelijk: Fair Friday!

In de week van 22 november t/m 26 november, houden we ons bezig met alles in het teken stellen van een positieve impact op moeder aarde. Eigenlijk doen wij dit 365 dagen per jaar, maar deze week geven we hier nog iets meer aandacht aan. Samen met een heleboel andere sociale ondernemers zetten we een streep door Black Friday, maar geven we je een andere keuze: Fair Friday.

Het is namelijk tijd om het even anders te doen. We willen duurzamer, socialer en bewuster shoppen stimuleren. Je de simpele keuze bieden:

 

" Koop niet of koop fair "

 

Dat is waar Fair Friday voor staat. Doe je met ons mee?

Fair Friday staat bij ons geheel in het teken van bewust consumeren. Oftewel: goed nadenken bij de aankopen die je doet. Heeft jouw aankoop impact op de planeet? Neem eens een kijkje op onze webshop. Je zal ontdekken dat de producten van Sammy Ray volledig duurzaam ontworpen en geproduceerd zijn.

Feestje!

Met Fair Friday proberen we bewust consumeren te stimuleren en we maken er een feestje van! Want voor elke aankoop die wordt gedaan op Fair Friday 2022 doneren wij 1 boom bij Trees For All!

Doe je met ons mee om de wereld een beetje groener te maken?

Sammy-Ray-duurzaam-cadeau-sleutelhanger-zero-waste-recycle-goud-zwart-wit-voor-en-achterka
Sammy Ray duurzaam kraamcadeau bio katoen deken
sammy ray duurzaam cadeau slaapmasker handgemaakt
Sammy Ray Duurzaam cadeau wellmark geurkaars
sammy ray duurzaam cadeau siliconen set slabbertje

Uniek, handgemaakt & duurzaam design

Uniek

Elk item bij Sammy Ray is uniek. Dat komt omdat we onze producten van restmateriaal maken. Zo ontvangen we bijvoorbeeld ons textiel van diverse ateliers en particulieren. Door de variatie van producten hebben we altijd een patroon die op de lap stof past.

Handgemaakt

Ons textiel is verkregen als restmateriaal. Omdat we altijd wisselende formaten hebben, zijn alle producten handgemaakt. Hierdoor gaat er veel aandacht naar het product uit, waar we met veel liefde en passie aan werken.

Duurzaam

Het motto achter Sammy Ray is "Kind to the planet". Tijdens het ontwerpproces en zoektocht naar materialen is dit het belangrijkste thema waar we rekening mee houden. Alle producten moeten duurzaam en verantwoord gemaakt worden. Alleen dan worden ze opgenomen in de collectie van Sammy Ray.

Sociaal

En duurzaamheid zit niet alleen in de materialisatie van onze producten, maar ook in de productie. Wij werken namelijk samen met een sociale onderneming die mensen een kans geven om weer toe te treden tot de arbeidsmarkt.

bottom of page