top of page

Haarband met ijzerdraad | Wij zijn fan!

Bijgewerkt op: 30 okt. 2023

Ben je net als wij groot fan van de haarband met ijzerdraad? Lees dan snel verder! We hebben een aantal mooie én duurzame versies van een haarband met ijzerdraad voor je opgezocht. Zachte stoffen en een hoog draag comfort. Wat wil je nog meer?

haarband ijzerdraad sammy ray duurzaam cadeau

Een haarband met ijzerdraad zijn momenteel erg hip en wij begrijpen wel waarom. Want heb je net als ons wel eens een bad hair day? Dan is een haarband in je haar vaak dé oplossing. Maar ook als je even wat anders wilt met je haar, kan een haarband met ijzerdraad goed uitkomen.


Wil je weten hoe je een haarband van ijzerdraad kunt dragen? Bekijk hier een filmpje hoe je de haarband om doet. Het is heel eenvoudig en in een paar tellen gedaan.


We hebben de mooiste haarbanden voor je verzameld. Ze zijn met liefde handgemaakt van restmateriaal. Daardoor zijn ze ook nog eens lekker duurzaam! Leuk om cadeau te geven of gewoon voor jezelf. Bekijk alle kleuren hieronder.


Tip #1 - Haarband met ijzerdraad - Velvet zacht roze

haarband ijzerdraad sammy ray duurzaam cadeau

Een heerlijk zachte haarband die - dankzij het draad binnenin - goed op zijn plek blijft zitten. De haarband is heel flexibel en makkelijk in model te brengen.





Tip #2 - Haarband met ijzerdraad - Geel

haarband ijzerdraad sammy ray duurzaam cadeau

Een haarband met een gele ribstof geeft die mooie vintage look. Wil jij ook stralend voor de dag komen? Probeer dan deze gele haarband met ijzerdraad uit.





"On a bad hair day, there is always lipstick."


Tip #3 - Haarband met ijzerdraad - Velvet goud

haarband ijzerdraad sammy ray duurzaam cadeau

Met deze gouden haarband maak je een echt statement! De heerlijk zachte velvet stof geeft een luxe uitstraling en staat heel goed bij zowel donker als licht haar. Straal met deze gouden haarband!




Tip #4 - Haarband met ijzerdraad - Rode bloemen

haarband ijzerdraad sammy ray duurzaam cadeau

Met deze rode haarband met bloemen patroon, heb je een mooie catch gevangen! Maak je eigen look compleet met deze rode bloemen haarband.







haarband ijzerdraad sammy ray duurzaam cadeau

De duurzame producten van Sammy Ray

Bij Sammy Ray vindt je handgemaakte, zero waste en duurzame producten. Van accessoires tot inpakpapier, van sierraden tot verzorgingsproducten. We streven naar een duurzame wereld, dit zie je in al onze producten terug. Van het ontwerp-proces tot verzending, duurzaamheid staat altijd centraal.


De collectie veranderd regelmatig. Dit komt omdat we uitsluitend met restmateriaal werken. Is dit op, dan is het ook echt op. Maar gelukkig ontvangen we wekelijks heel veel leuke nieuwe stoffen en materialen. Lees meer over onze werkwijze en waarom we een duurzame wereld nastreven.


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page