top of page

Hergebruik van oude sieraden: Sammy Ray weet hier wel raad mee!

Bijgewerkt op: 14 mei

Veel mensen herkennen het wel, ergens in huis ligt een doosje of lade met sieraden die niet meer gedragen worden. Zonde eigenlijk dat ze daar maar blijven liggen, terwijl er vaak nog zoveel moois van te maken is. Ben je op zoek naar een mooie armband? Of zoek je nog een duurzaam cadeau voor vriendin of collega? Dan zijn de gerecyclede sierraden van Sammy Ray echt iets voor jou.

upcycle sierraad Sammy ray

Hergebruik

Omdat wij bij Sammy Ray ervan houden om heel bewust met materiaal om te gaan, stuiten wij op het vraagstuk: hoe om te gaan met die hele doos sieraden die niet meer gedragen wordt. En daar ontstond een heerlijk idee uit: alle kralen-sieraden ontmantelen, op kleur sorteren en weer nieuwe items van te maken, passend bij deze tijd. Door afval te hergebruiken, hoeven er minder nieuwe materialen geproduceerd te worden. Ook kunnen we er via deze weg voor zorgen dat onze afvalberg zo min mogelijk groeit. Een duurzaam cadeau voor jezelf en moeder natuur ;)upcycle armband Sammy ray

Hygiëne

Wij vinden hygiëne erg belangrijk. En omdat de armbanden van Sammy Ray ontstaan zijn uit gebruikte sieraden hebben we veel tijd besteed aan het reinigen van de kralen. Zo kunnen we er voor 100% achter staan dat ze schoon aan jou geleverd kunnen worden.


Minimalistisch

Mooie spullen hebben weinig nodig. Dit geldt ook voor de armbanden van Sammy Ray. Minimalistisch vorm gegeven, waardoor ze heel goed gedragen kunnen worden samen met andere armbanden. Wist je dat de combinatie van kralen in morse code diverse woorden vormen? Een geheime boodschap, die niet schreeuwt om aandacht.


Cadeau

Ben je nog op zoek naar een duurzaam, gerecycled en milieuvriendelijk cadeau? De eenvoudige kralen-armbanden van Sammy Ray zijn prachtig verpakt in een glazen lab-buis, met daarin inspirerende quotes:

  • “Sometimes in the waves of change we find our true direction”

  • “You change the world by being yourself”

  • “Making memories with you is my favorite thing to do”

  • “Any day spent with you is my favorite day. So, today is my new favorite day”

Een feestje om weg te geven aan een dierbare!
35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page