top of page

Lekker relaxen met een kersenpitten warmtekussen

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023


kersenpitten warmtekussen sammy ray

Ken jij de kersenpitten warmtekussens al?

Je bent toe aan wat ontspanning. Misschien heb je gewrichtspijn, nek- of rugklachten? Of menstruatiekramp? Een kneuzing of gewoon toe aan lekker wat relaxte ontspanning? Dan zijn de warmtekussens van Sammy Ray wellicht iets voor jou.


Vanuit duurzaam oogpunt is er tijdens het ontwerp-proces gekeken naar restmateriaal. De stoffen zijn ‘afval’ en zo ook de invulling van de warmtekussens. Ze zijn gevuld met kersenpitten. Ze houden heerlijk warmte (of kou) vast en vormen naar je lichaam. Oja, en ze zien er ook nog eens fantastisch uit ;)


Pijn- en stressverlichting

Door het vele computerwerk wat ik dagelijks verricht, heb ik ook al jaren te maken met veel schouder- en rugpijn. De vele oefeningen (van veelvuldig tussentijds bewegen en een dagelijkse wandeling van een uur) zijn helaas niet voldoende gebleken.


Tijden ben ik op zoek geweest naar een eenvoudige manier van stressverlichting en ontspanning in mijn schouders. Er zijn een aantal massage-apparaten de revue gepasseerd en ook tijgerbalsems zijn veelvuldig gebruikt.


En toen kwam de pittenzak op mijn pad, ook wel kersenpitten warmtekussen genoemd. Wat een heerlijk gevoel gaf die warmte en ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. Door de warmtetherapie werden mijn gespannen en pijnlijke spieren verzacht en de stress verlicht. Ook tijdens de menstruatiekrampen bleek de pittenzak een uitkomst. Ook de warmtekussen rug heeft veelvuldig me weer even doen ontspannen.


Maar niet alleen de warmte bood een uitkomst. In de zomer is de therapie nekkussen veelvuldig in de vriezer gestopt om tot verkoeling te zorgen. Het verkoelende gevoel dringt door naar de pijnpunten en helpt bij het verminderen van ontstekingen. Door de kersenpitten blijft de temperatuur lang koud (of juist warm als hij uit de magnetron komt).


Nek therapiekussen

Het warmtekussen rug is zo vormgegeven dat hij mee vormt in je nek of rug en goed blijft liggen. Ze zijn erg gemakkelijk in gebruik. En door de naden in het kussen blijven de pitten goed op hun plek liggen en wordt de warmte geleidelijk verdeeld over het kussen.


Oog therapiekussen

De oog warmtekussens zijn speciaal vormgegeven om op je hoofd neer te leggen. Even dat ontspanningsmomentje voor jezelf. Heerlijk geurkaarsje aan, voeten omhoog en ontspannen maar!


Overprikkeling

In een wereld vol prikkels en kunstmatige oplossingen, streven we bij Sammy Ray naar een ontspannen wereld. Positieve energie, passie voor kwaliteit en natuurlijke en mooie producten. Daar zoeken wij naar. Een dagelijkse en gelukkig leven, met aandacht voor jezelf.


Onze groeiende lijn van duurzame producten zijn gemaakt met oog voor de natuur. We zijn dol op recyclen en hergebruik en gebruiken onze creativiteit om daar prachtige dagelijkse producten bij te ontwerpen.


We hopen dat je plezier vind in onze producten. Of ontspanning op de momenten waarop je dit goed kunt gebruiken. En wil je ook iemand anders blij maken met een mooie warmtekussen van Sammy Ray? Ze vallen erg goed in de smaak als cadeau voor je vriendin, collega, moeder, buren!


Volg je Sammy Ray al op Instagram?86 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page