top of page

Sammy Ray nu ook B2B!

Bijgewerkt op: 22 okt. 2023

Het is zover, Sammy Ray levert nu ook B2B! Wat ons betreft wel een feestje waard...


Sammy Ray is nog een jong bedrijf, maar we hebben in een korte tijd al veel grote mensen stappen gezet. We blijven een kleine onderneming, maar met een volwassen bedrijfsvoering. En daarom durven we nu ook de stap naar B2B te maken. De processen van restmateriaal naar eindproduct zijn geoptimaliseerd en ook alle 'kinderziekten' zijn er inmiddels uit.


Dus ken/ben jij een leuke retailer waar unieke, handgemaakte en vooral duurzame producten verkocht worden? Bekijk dan eens onze B2B pagina. We zijn benieuwd wat we voor je kunnen betekenen!

B2B Sammy Ray Dutch Design

Wil je al toekomstige nieuwe B2B alvast een kijkje nemen in het lookbook van Sammy Ray? Download hem hieronder. Regelmatig wordt deze geüpdatet, maar hou ook vooral de site in de gaten. Als retailer van ons merk houden we je als eerste op de hoogte van alle nieuwe producten.


We werken graag samen met een retailer waar duurzaamheid en handmade in het aanbod past. We hanteren een minimale ordergrootte van €100,-. Heb je interesse, vragen of wil je een inkooplijst ontvangen? Stuur ons dan een berichtje en we beantwoorden je zo spoedig mogelijk.Tot snel! Liefs Sammy Ray

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page