top of page

Van plantresten naar een Duurzame Kalender

Bijgewerkt op: 2 dagen geleden

Vergeet geen verjaardag meer! Een verjaardagskalender is daarbij een goede reminder. Maar hoe maken we dit zo duurzaam mogelijk? Daar hebben we bij Sammy Ray goed over nagedacht! Dé duurzame kalender :)


Waar halen we onze inspiratie vandaan?

Sammy Ray Duurzame cadeaus

We houden van mooie grafische vormgeving en zijn altijd op zoek naar inspiratie hiervoor. Zo waren we tijdens een bezoek aan een vakantiehuis erg onder de indruk van de terrazzo vloer die er lag. Een vloer bestaande uit cement en gekleurde chips; het gaf een heel speels en kleurvol resultaat zonder zijn elegantie te verliezen.


De vloer van terrazzo is de onderlegger geworden voor de jaarkalender van Sammy Ray. Aangevuld met sprekende en inspirerende Nederlandse (korte) teksten, om vrolijk je dag te beginnen. De feestdagen zijn alvast voor je ingevuld. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het invullen van de verjaardagen.


Lekker duurzaam bezig; de verjaardagskalender

De 12 pagina tellende verjaardagskalender van Sammy Ray is gedrukt op Paperwise papier. Dit is papier wat gemaakt is van agrarisch afval van de boer. We hebben hier een interessant artikel over geschreven. Dus wil je meer weten over dit duurzame alternatief op papier, lees dan hier verder.


Om zo lang mogelijk te genieten van je kalender hebben we gekozen voor lekker stevig papier. Op deze manier komen de kleuren (die met milieuvriendelijke inkt geprint zijn) het beste tot hun recht en ontstaat er een geweldig kleurrijke verjaardagskalender.

Sammy Ray Duurzame cadeaus

Aan alles is gedacht; groeipapier

En zoals je wellicht gewend bent van Sammy Ray gaan we nog een stapje verder. De omslag van de kalender is natuurlijk gemaakt van groeipapier. Ook weer lekker duurzaam natuurlijk. Van dit groeipapier zaai je zelf weer mooie veldbloemen door het papier in de aarde te stoppen.


Bij Sammy Ray kun je de verjaardagskalender geprint aanschaffen, maar ook digitaal. Dus print je liever zelf de kalender uit, dan kan dat natuurlijk ook! Zie hier de digitale verjaardagkalender van Sammy Ray.


Bekijk ook eens onze andere digitale producten voor meer inspiratie.


Duurzame cadeaus

Ben je nog op zoek naar duurzame cadeaus? Bij Sammy Ray helpen we je graag op weg! Want wat dacht je er van om de kalender als cadeau te geven? Wil je meer inspiratie voor duurzame cadeaus? Check dan hier.

130 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page