top of page

RETOURNEREN

NIET TEVREDEN?

We besteden veel aandacht en zorg aan het ontwerpen, produceren en leveren van goede kwaliteit producten. Evenals passende teksten en foto's op onze website. We hopen daarom ook dat dit alles bij je in de smaak valt. 

Mocht het toch gebeuren dat het product niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan is retourneren geen probleem. Dit geldt echter niet voor artikelen die op maat gemaakt worden.

HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht om (een deel van) jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na deze annulering nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Het volledige aankoopbedrag van retourneren, incl. de verzendkosten worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Sammy Ray de webshop, zijn voor eigen rekening.

Artikelen die retour gaan, mogen niet beschadigd of gebruikt zijn. Breng ons z.s.m. via de mail op de hoogte van de retour. Deze mail mag gestuurd worden naar info@sammyray.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en retourontvangst terugstorten, mits het artikel(en) in goede orde ontvangen is/zijn.

Vul het herroepingsrecht-formulier in, deze kun je hier downloaden. Mail deze naar info@sammyray.nl. Ook ontvangen we graag het rekeningnummer en de tenaamstelling waarop het aankoopbedrag teruggestort mag worden. Print het formulier uit, teken deze en stuur het vervolgens mee met de retourzending.

bottom of page