top of page

Over mij
Nanine Werrie

Je gebruiker centraal stellen met slim UX design en vormgeving

Dit klinkt natuurlijk heel leuk en dat wil natuurlijk iedereen. Maar hoe doe je dit precies?

Uiteraard moet een nieuwe website, app of ander product er mooi uit zien. Het gaat namelijk om jouw merk, het moet daarbij aansluiten. Want een eerste indruk maak je maar een keer.

Maar wat minstens zo belangrijk is, is dat je website of app de juiste ervaring oplevert voor zijn gebruikers. Voldoet hij aan de wensen en verwachtingen? Zitten er onduidelijkheden in of raken ze de weg kwijt? 

Hoe meer jouw website, app of product voldoet aan de wensen van jouw gebruikers en ze zo min mogelijk vraagtekens hebben, hoe meer resultaat jij behaalt met je product. En daar kan ik je bij helpen!

sammy ray

Even voorstellen

Mijn naam is Nanine en ik ben allround ontwerper. Van UX design tot product ontwerper, van zelfstandig ondernemer tot content schrijver.

Sammy_Ray_profielfoto_Nanine

Mijn werkhistorie begon bij diverse (interieur)architecten bureau's waar ik werkte als interieurarchitect. Tijdens mijn fulltime baan als interieurarchitect begon ik een webshop waar de interesse voor online ondernemerschap is geboren. Mijn interesse en nieuwsgierigheid werkt geprikkeld in deze nieuwe wereld.

Na twee jaar succesvol een webshop te hebben gerund besloot ik om de stap te maken. Mijn baan als interieurarchitect zegde ik op, mijn webshop verkocht ik en ik starte een nieuw bedrijf: 'By Noon Design' & 'Sammy Ray'.

Beide bedrijven zijn gericht op online marketing, verkoop van duurzame producten en natuurlijk UX design. Want hoe zorg ik voor de meest optimale gebruikerservaring.

En nu mag ik doen waar ik heel gelukkig van wordt; namelijk andere ondernemers helpen met het verbeteren van hun sites en applicaties, het onderzoeken en goed begeleiden van de User Experience en de marketing verder uitzetten.

Facts...

  • Geboren op een mooie datum: 18-08-1988;

  • Ondanks geboortedatum blijf ik eeuwig 24 jaar;

  • Heeft de mooie stad Utrecht verlaten;

  • Maar woont nu in een prachtig bosrijk gebied;

  • Doet hard haar best om 'groene vingers' te krijgen, maar de plantjes in de tuin vinden dat nog niet genoeg;

  • Is dol op koken en lekker eten;

  • Maar ook op hard werken, ondernemer zijn en nieuwe dingen bedenken.

Sammy_Ray_over_The_Brand
bottom of page