top of page

Cadeaulabels, de persoonlijke touch

Bijgewerkt op: 1 mei

Cadeaulabels om verliefd op te worden! Heb je deze duurzame cadeaulabels van Sammy Ray al gezien? Gemaakt van paperwise papier met milieuvriendelijke inkt, in een setje van 5 stuks.


Inhoud Set van 5 Cadeaulabels Roze:

cadeaulabel duurzaam cadeau sammy ray

Inhoud Set van 5 Cadeaulabels Groen:

cadeaulabel duurzaam cadeau sammy ray

Dé persoonlijke touch aan je cadeau geven?

Je hebt een mooi cadeau gekocht voor jouw dierbare, maar wilt nog even iets kleins kwijt? Dat kan perfect met een cadeaulabel. Of zoek je labels om een naam op te schrijven, zoals voor alle cadeautjes onder de kerstboom? Wij gebruiken hier graag cadeaulabels voor. Het ziet er leuk uit en geeft net iets extra's aan je cadeau.


Maar we houden ook van duurzaam. En daarom zijn de cadeaulabels milieuvriendelijk geprint op Paperwise papier. Dit bijzondere papier is gemaakt van landbouwafval. Een papiersoort dat volledig gemaakt is van overblijfselen van de oogst, dus helemaal boomvrij! Het biedt een goed alternatief tegen milieuvervuiling, maar is ook een extra inkomstenbron voor de boer. Hun landbouwafval wordt ineens geld waard.


cadeaulabel duurzaam cadeau sammy ray

Wanneer gewassen zoals tarwe, rijst, gerst en mais wordt geoogst, blijft er tot wel 80% van de plant als restmateriaal liggen. Dit noemt men landbouwafval. Normaliter wordt het grootste deel hiervan verbrand, waarmee waardevolle grondstoffen verloren gaan. Maar ook ontstaat er milieuvervuiling door de verbranding hiervan.


Gelukkig biedt Paperwise papier hier een prachtig alternatief op. En daarom gebruiken wij het liefste dit papiersoort. Zo zijn ook onze postkaarten, posters en verpakkingsmateriaal gedrukt op dit mooie papiersoort.


Wil je meer weten over Paperwise? Meer informatie vind je op de website van Paperwise.
8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page