top of page

Gratis printable: overzichtelijke weekplanner downloaden

Bijgewerkt op: 9 nov.

Weekplanner downloaden, daar helpen we je graag bij! Een beetje ritme en structuur. Hier bij Sammy Ray houden we er van. De weken zijn tegenwoordig snel vol gepland en het overzicht raken we kwijt. Nu zijn we gelukkig dol op plannen en lijstjes maken, dus ontstond onze behoefte voor een weekplanner.


gratis weekplanner printen Sammy ray

Zo gezegd, zo gedaan zul je denken. Maar goed, het oog wil ook wat en we konden niet de perfecte planner vinden. Dus wat doe je dan? Zelf maken natuurlijk ;)


Voor meer rust en overzicht van de week kun je perfect onze weekplanner gebruiken. En de weekplanner downloaden? We hebben het heel makkelijk voor je gemaakt. In een oogopslag zie je wat we van de week kunnen verwachten. Zo is er voldoende ruimte voor notities en to do lijstjes, maar ook alvast wat inspiratie voor het diner en de boodschappen. Maar wat wij bij Sammy Ray vaak vergeten in te plannen is wat quality time voor onszelf en een workout tussendoor. Ook deze heeft een plek gekregen op de weekplanner, als reminder.


Een opgeruimd huis en opgeruimd hoofd maakt ons erg blij. En dat delen we graag met anderen. Daarom is onze overzichtelijke weekplanner gratis te downloaden. Klik hieronder en je download automatisch de weekplanner in PDF vorm. Print hem uit en plak hem op je koelkast, muur, prikbord etc. en ga voor meer rust en overzicht voor de nieuwe week.


Sammy_Ray_weekplanner
.pdf
Download PDF • 325KB

gratis weekplanner printen Sammy ray

260 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page