top of page

Natural Heroes - Waarom wij fan zijn!

Bijgewerkt op: 31 mei


Feestelijk nieuws; sinds kort vindt je nu ook de fijne producten van Natural Heroes in onze shop! Zelf ben ik al enige tijd groot fan van dit merk en daarom vind ik het erg leuk dat we het nu ook in onze eigen shop kunnen aanbieden.


Voor ons label Sammy Ray streven we naar een bewuste levensstijl, waarbij we oog hebben voor ons ecosysteem. Niet voor niets is ons motto:


"Kind to the planet"

Wil je weten waarom wij zo groot fan zijn van Natural Heroes en waar we de producten voor gebruiken? Lees dan snel verder. (Tekst gaat verder onder foto.)

natural heroes sammy ray

Over Natural Heroes

Als sociale onderneming streeft Natural Heroes er naar om een gezond en duurzaam leven, simpel en leuk te maken. Door zich te richten op vegan, natuurlijke en waarheid gebaseerde producten ontstaan er clean beauty producten. Zo kun je met veel DIY producten van Natural Heroes je eigen producten maken, zoals deo, bodylotion of een fijne lippenbalsem.


De producten van Natural Heroes zijn voorzien van natuurlijke ingrediënten die effectiever, duurzamer en ook nog eens betaalbaarder zijn dan synthetische varianten. Een goed voorbeeld hiervan is de Shea Butter. Een product die enorm veelzijdig is en wij echt overal voor gebruiken. Het helpt bij een droge huid, rimpels, (zwangerschaps)striae, kloofjes, littekens... En gelukkig ook nog eens heel goed betaalbaar!


Natural Heroes, een feest voor een Zero Waste lifestyle

Wij zijn al enige jaren aan het toewerken naar een meer zero waste levensstijl. In kleine stapjes proberen we ons dagelijks leven zo aan te passen dat we steeds minder afval om ons heen verzamelen. We hebben hier meerdere blog berichten al over geschreven, zoals "Een leven zonder afval, zonder geld uit te geven."


Tijdens deze zoektocht naar een nieuwe lifestyle, zijn we onder andere de producten van Natural Heroes gaan gebruiken. Maar zijn we ook aan de slag gegaan om zelf nieuwe verzorgingsproducten te maken, zoals deo en lippenbalsem. Ben je zelf ook je aan het verdiepen in het zelf maken van beauty producten op een vegan en zero waste manier? Begin dan eens met de Natural Care Starterspakket. Dit pakket biedt je namelijk alle basis ingrediënten voor een natuurlijke verzorging van je huid. We zullen hier binnenkort meer over vertellen.


Kortom, wij zijn fan van Natural Heroes!

Soms kom je zo'n merk tegen waar je zo fan van bent, dat iedereen het moet weten. En dat hebben wij dus met Natural Heroes. Laat je ook verrassen en neem een kijkje bij onze favorieten.


11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page