top of page

Postercollectie; eindeloos combineren

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023

Een complete fotowand is een prachtige sfeermaker in je omgeving. Of het nu op je werkplek, je woonkamer of slaapkamer is. Met fotolijsten en sfeervolle afbeeldingen kun je een ruimte helemaal aankleden. De perfecte finishing touch.

postercollectie sammy ray

Om je op weg te helpen en te inspireren, hebben we bij Sammy Ray een prachtige collectie ontworpen. Samen met de sfeerfoto's geven we je alvast wat inspiratie van de diverse mogelijkheden. Onze posters worden hoogwaardig en duurzaam geproduceerd. Wil je hier meer over weten, lees dan snel verder naar Paperwise papier.


Collectie

Wij houden van combineren. En om het onze trouwe volgers gemakkelijker te maken hebben we ervoor gekozen om een serie posters te ontwikkelen die perfect bij elkaar passen. Op deze manier kun je eindeloos combineren tussen de verschillende afbeeldingen en past het altijd bij elkaar. Maar saai wordt het gelukkig niet. Want we hebben voldoende afwisseling gecreëerd in de afbeeldingen en quotes. Ben je benieuwd naar de verschillende combinaties? Check dan onze instagram, want we laten regelmatig nieuwe combinaties zien!


Fotolijsten

We zouden geen makers van Sammy Ray zijn als we niet uitvoerig hebben nagedacht over het aspect duurzaamheid bij onze producten. Daarom is onze serie posters voorzien van gerecyclede wissellijsten. Ze zijn dus al een keertje gebruikt door een ander, met soms lichte gebruikssporen. Maar nog veel te mooi om als afval weg gegooid te worden. En zeg nu zelf; met zo'n prachtige poster erin, gaat elke lijst stralen! Op deze manier maken we ons interieur wat duurzamer en kunnen we wat langer van gebruiksvoorwerpen genieten.

Tekst gaat verder onder de foto.

postercollectie sammy ray

Paperwise papier

Om ons concept van duurzaamheid te waarborgen proberen we in al onze producten zo goed mogelijk na te denken over de manier van produceren. De vragen die we ons altijd afvragen zijn; kan het beter, kan het duurzamer en kunnen we kwaliteit waarborgen? Gelukkig is de snelheid van de technologie aan onze zijde. En bestaat er bijvoorbeeld Paperwise papier. Maar wat is dit nu eigelijk? Traditioneel wordt papier gemaakt van hout, afkomstig van gekapte bomen. Maar gelukkig is dit tegenwoordig niet meer de enige manier. Alle kaarten van Sammy Ray zijn gedrukt op Eco vezelpapier. Dit ecologische papier is gemaakt van landbouwafval en heeft hierdoor een zeer lage ‘footprint’. Dit komt omdat het niet zoals normaal papier gemaakt is van hout, maar van agrarische restafval. Hierdoor is het een stuk minder belastend voor het milieu dan FSC papier. Normaal gesproken wordt dit agrarische afval verbrand. Dit zorgt voor uitstoot, maar kan gemeden worden wanneer er papier van gemaakt wordt. Een ander groot voordeel van dit product is dat boeren gecompenseerd worden voor dit afval, wat voorheen niets opleverde. En door papier te maken op deze manier, kunnen allerlei bomen blijven staan en doorgaan met CO2 opnemen.


Cadeau

We vinden het zelf erg leuk om cadeau's te geven aan familie en vrienden. Er zijn daarom weinig momenten die we voorbij laten gaan zonder iets mee te nemen. Gaan we bijvoorbeeld een hapje eten bij vrienden. Dan shoppen we graag in onze eigen winkel om een passend cadeau voor hen mee te nemen. Uiteraard zorgvuldig ingepakt in duurzaam inpak papier. Zo zijn er al heel wat doorgeef inpakverpakkingen in omloop in onze familie- en vriendengroepen. Ons hart maakt elke keer weer een sprongetje als we dit prachtige doorgeef papier zien langskomen tijdens een feestje. Wil je weten wat we precies bedoelen met het doorgeef inpak papier van Sammy Ray? Neem dan eens een kijkje op de webshop, daar staan diverse uitvoeringen van dit duurzame alternatief op inpak papier.


Eindresultaat

Het resultaat? Een verbluffend mooie afdruk van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Wil je de gehele collectie zien? Klik dan hier.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page