top of page

Real Nappy Week: de week van de wasbare luier 2024

Bijgewerkt op: 1 mei

Ken jij de wasbare luier al? Tijdens de Real Nappy Week wordt de wasbare luier in het zonnetje gezet. En wij bij Sammy Ray doen daar natuurlijk graag aan mee!


De week van de wasbare luier is het moment om alles te leren over de wasbare luier. Wat zijn de voor- en nadelen hiervan, welke producten zijn er allemaal en natuurlijk zitten er nog leuke aanbiedingen tussen.


Real Nappy Week

De Real Nappy Week duurt van maandag 22 april tot en met zondag 28 april 2024. In deze week ontvang je bij Sammy Ray tot wel 30% korting op onze wasbare luiers! De wasbare luiers zijn een milieuvriendelijk alternatief op de normale luier. Wij stimuleren graag duurzamere keuzes, vandaar dat je bij ons de toffe wasbare luiers van Happy Bear vindt.Wat zijn wasbare luiers?

De wasbare luier is een alternatief voor de wegwerpluier. Een baby draagt in de eerste jaren van zijn leven heel veel luiers. Het is daardoor een grote kostenpost en een aanslag op het milieu, wanneer er alleen wegwerpluiers worden gebruikt. Gelukkig is er inmiddels een prachtig en duurzaam alternatief gevonden: de hippe wasbare luiers.


De wasbare luiers van vroeger zijn inmiddels flink verbeterd. Het zijn niet meer de lappen die je met spelden aan elkaar vast zet. Je hebt tegenwoordig veel verschillende keuzes, van klittenband tot drukknoopjes. En dankzij de vrolijke printjes zijn ze ook nog eens leuk om te zien.


De voor- en nadelen van wasbare luiers

Er zijn een aantal belangrijke voor- en nadelen van de wasbare luier op te noemen. Heb je ze nog niet eerder gebruikt, dan is het goed om dit lijstje even te bekijken. Op deze manier kun je wellicht aanvoelen of de wasbare luier iets voor jouw levensstijl is. Met de wasbare luier bespaar je geld, voorkom je afval en wordt je kindje eerder zindelijk. Maar daar staan ook een aantal nadelen tegenover. Benieuwd wat de verschillen zijn? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.


Voordelen wasbare luiers

  1. Geen gebruik van chemicaliën

  2. Minder afval

  3. Wasbare luiers zijn goedkoper dan wegwerpluiers

  4. Duurzamer en beter voor het milieu

  5. Kinderen worden sneller zindelijk

  6. Eenvoudig te wassen


Nadelen wasbare luiers

  1. Eenmalig grote investering

  2. Meer wasbeurten wasmachine nodig

  3. Ruimte nodig voor het drogen van wasbare luiers

  4. (On)gemak


Wil je per onderdeel weten wat we er precies mee bedoelen? We hebben er een uitgebreid blog over geschreven: Het gemak (of ongemak) van wasbare luiers.


Doe je mee aan de Real Nappy Week?

Tijdens de Real Nappy Week heb je het perfecte moment gevonden om te beginnen met de wasbare luier! Naast de aantrekkelijke kortingsactie bij Sammy Ray vindt je ook op social media veel interessante tips en aanbiedingen voor wasbare luiers. Gebruik de hashtag #RealNappyWeek en lees ervaringen van anderen.


Duurzaam kraamcadeau

Ben je nog op zoek naar een duurzaam kraamcadeau? Check dan eens de wasbare zwemluiers. Verpakt in een vrolijke en duurzame verpakking!


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page