top of page

Bamboozy, het zero waste merk voor de vrouw!

Bijgewerkt op: 30 okt. 2023

Ja, je leest het goed! Bamboozy is wat ons betreft hét Zero Waste merk, speciaal voor de vrouw. Elke maand stoeien wij namelijk met onze maandelijkse periode en oei, wat is het lastig om dit echt Zero Waste aan te pakken. Het eeuwige geklungel met tampons en maandverband, en de onmogelijke taak om dit zonder afval aan te pakken. Gelukkig is daar nu de oplossing: de herbruikbare items van Bamboozy!

bamboozy sammy ray menstruatiecup

Over Bamboozy

Wanneer je shopt bij Sammy Ray, dan weet je dat wij alleen producten verkopen waarbij de impact op het milieu zo minimaal mogelijk is. Bamboozy is een label wat dit ook nastreeft. Ze vormen de brug tussen een Zero Waste levensstijl en reguliere producten die we als vrouw dagelijks gebruiken.


"We don't need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly."

Met dit motto in het achterhoofd, maken ze bij Bamboozy mooie en kwalitatief duurzame producten. En duurzaam hoeft niet saai te zijn. De producten zijn voor dagelijks gebruik maar zien er ook nog eens stijlvol uit! Wij zijn in ieder geval fan! Wil je weten welke producten Sammy Ray momenteel in haar shop heeft opgenomen? Bekijk ze hieronder.Bamboozy Menstruatiecup
bamboozy sammy ray menstruatiecup

Met een herbruikbare menstruatiecup bespaar je een hoop afval! Nooit meer opnieuw tampons kopen. En naast dat het duurzamer is, zijn menstruatiecups ook nog eens hygiënischer dan tampons. Dankzij de natuurlijke vorm ervaar je comfort en minder irritaties dan andere menstruatiecups die op de markt zijn. Het complete pakketje inclusief luxe sterilisator en katoenen zakje.

Bamboozy herbruikbaar maandverband
bamboozy sammy ray menstruatiecup

Met dit herbruikbare maandverband ben je helemaal safe tijdens je menstruatie. Zo zit er verband voor de zwaardere dagen, lichte dagen en buiten je menstruatiecyclus. Het Bamboozy maandverband is waterdicht en wasbaar, dus een fijn duurzaam alternatief op wegwerp maandverband.


Bamboozy Wattenschijfjes
bamboozy sammy ray menstruatiecup

Wasbare wattenschijfjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze badkamer! Heb jij ze al in huis? De Bamboozy herbruikbare wattenschijfjes zijn gemaakt van bamboevezels en vele malen beter dan de katoenen varianten. Dankzij de anti-bacteriële werking, zijn ze zacht in gebruik en duurzaam. Niet voor niets dus de best verkopende wattenschijfjes die er momenteel op de markt zijn.

Bamboozy Wasstrips (wasmiddel)
bamboozy sammy ray menstruatiecup

Wasmiddel is de vorm van papier, dat is nog eens iets anders dan waspoeder of vloeibaar wasmiddel. De wasstrips van Bamboozy lossen 100% op in water en zijn vele malen duurzamer! En met de geuren Lavendel en Lente ruikt je wasgoed weer heerlijk! In vergelijking van de wasstrips versus algemeen vloeibaar wasmiddel, is de verpakking tot wel 90% kleiner, het gewicht 95% minder en zijn er minder chemische toevoegingen nodig!

Ben je enthousiast geworden over een Zero Waste levensstijl? Laat je dan nog meer inspireren door ons artikel "Een leven zonder afval, zonder geld uit te geven".


Volg je Sammy Ray al op Instagram?


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page