top of page

De wollen deken knuffels van Sammy Ray

Bijgewerkt op: 31 mei

Ben je op zoek naar een uniek en handgemaakte knuffel? Zoek dan niet verder en bekijk de wollen deken knuffels van Sammy Ray!


De Hippo knuffels zijn met liefde handgemaakt van afgedankte wollen dekens. En ook de vulling is van restmateriaal. Zo gebruiken wij ons knipafval van andere producten voor de vulling van de wollen deken knuffels. Lekker duurzaam dus en 100% zero waste.


wollen deken knuffel sammy ray

Een cadeau met een verhaal

Met de Hippo wollen deken knuffels geef je niet zomaar een knuffel. Maar een knuffel met een verhaal! De wollen dekens hebben al een prachtig leven gehad, maar zijn inmiddels afgedankt. Ze bevatten bijvoorbeeld een scheur of vlek. Zonde om dit prachtige materiaal weg te gooien, want er zitten nog hele mooie lappen stof tussen! Bij Sammy Ray weten we hier wel raad mee. Wij maken namelijk producten van afgedankt textiel.


De werkwijze van Sammy Ray

De wollen kussens zijn zoals eerder genoemd gemaakt van afgedankte dekens. We screenen deze zorgvuldig en gebruiken alleen de goede stukken. Ook wordt alles voor gebruik zorgvuldig schoongemaakt. Daarna transformeren we de wollen dekens naar hele toffe handgemaakte knuffels. Ook de vulling is gemaakt van restmateriaal. Hier gebruiken we ons knipafval voor. Op deze manier hebben we een duurzame en volledig zero waste cirkel kunnen creëren. Wij staan voor duurzaamheid en "Kind to the Planet". Doe jij mee?


Ben je benieuwd naar meer over onze werkwijze? Lees dan hier verder.


Herinneringsknuffel - Wollen deken knuffel

Heb jij zelf nog een wollen deken liggen waar je een fijne herinnering aan hebt? Wij maken op maat knuffels van jouw persoonlijke wollen deken. Stuur ons een mailtje naar info@sammyray.nl en we vertellen je meer!


 

Blauwe bloemen knuffel
wollen deken knuffel sammy ray

Van een prachtige wollen deken met bloemen patroon hebben we deze fantastisch lieve Hippo knuffel gemaakt. De zachtblauwe kleuren geven de knuffel een lief karakter, maar staat ook geweldig in een eclectisch interieur.


Roze bruin wit knuffel
wollen deken knuffel sammy ray

Hier wordt je toch blij van? De roze, bruine en witte kleuren matchen fantastisch bij elkaar. En de glimlach van de Hippo maakt het helemaal af. Waar gaat deze knuffel bij jou liggen? Op de bank, in de fauteuil of krijgt hij een ander mooi plekje?


Vintage bloemen knuffel
wollen deken knuffel sammy ray

Zoek je een echt vintage printje? Dan is deze vintage bloemen knuffel wat voor jou. Dit wollen deken heeft echt karakter en elke knuffel is uniek. Ook is de voor en achterkant verschillend van elkaar, maar wel gemaakt van hetzelfde deken.


Blauw gele knuffel
wollen deken knuffel sammy ray

Deze blauw en geel gestreepte knuffel is wat strakker qua kleur en vormgeving dan zijn voorgangers. Dus zoek jij een lekker pittig kleuren knuffel, dan is deze zeker iets voor jou. De voor- en achterkant zijn wisselend van elkaar, wij worden er helemaal blij van!Alle knuffels worden gemaakt van restmateriaal. De kleuren en patronen wisselen daarom regelmatig en geldt: op is ook echt op. Dus heb jij een favoriet er tussen staan? Wacht dan niet te lang met bestellen.


Volg je Sammy Ray al op Instagram?

85 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page