top of page

Spread Some Love: duurzame blik kaarten met wenskaarten verjaardag

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

Op zoek naar wenskaarten verjaardag, zomaar een kaartje of een bruiloft? Heb je de duurzame kaarten van Sammy Ray al bekeken? Verpakt in een vintage blikje, ideaal om je kaartjes in te bewaren of weg te geven.

duurzame wenskaart Sammy ray

Kind To The Planet

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Sammy Ray. Al onze producten zijn vanuit dit oogpunt ontworpen en geproduceerd. We laten ons graag inspireren door afgedankt materiaal om deze weer een nieuw leven te geven.


Zo is het papier van de wenskaarten van Paperwise paper, lees hier meer over. En dit pakketje is verpakt in een vintage sigarenblikje. Hoe leuk is dat? Zelfs het elastiekje is gemaakt van restmateriaal. Deze hebben we ontvangen van een atelier die allemaal kleine stukjes elastiek over had. Zo proberen we zoveel mogelijk restmateriaal in onze producten te verwerken.


Afgedankt materiaal recyclen

Zo liepen we op een dag tegen vintage sigarenblikjes aan. Vroeger werden producten veel vaker in blik verpakt dan plastic verpakkingen die we nu veel zien. Koekjes, sigaren, koffie etc. werd vaak bewaard in blikjes. De eenvoud van vorm, maar ook het kleurgebruik en de vintage look was voor ons de perfecte basis om verder mee te gaan ontwerpen.


Nu hebben we bij Sammy Ray al een fantastische kaarten collectie in de webshop staan. Maar hoe leuk om deze kaarten als set te kopen! En in plaats van alles te verpakken in plastic hebben wij de blikjes hiervoor gebruikt. De kaarten zijn op maat gemaakt van de diverse blikjes en je hebt een fantastisch resultaat. Leuk om te geven, om te krijgen, maar ook om al je andere kaarten in te bewaren.


Spread the love

duurzame wenskaart Sammy ray

En we gaan nog een stapje verder. Want naast het vintage blikje en de kaartenset hebben we ook een zakje zaadjes voor wildbloemen toegevoegd; Spread The Love...


Deze zorgvuldig samengestelde mix kun je overal strooien, op deze manier proberen we de wereld een stukje mooier te maken. Doe je mee?Op zoek naar wenskaarten verjaardag?

duurzame wenskaart Sammy ray

Komt er binnenkort een verjaardag aan? En wil jij een kaartje sturen? Bekijk de wenskaarten verjaardag van Sammy Ray met prachtige illustraties, allemaal volledig duurzaam geproduceerd! Daar wordt je toch blij van?


En wil je verjaardagskaarten kopen? Als set of liever per stuk? Verjaardagskaarten kopen bieden we op verschillende manieren aan. Kijk maar eens bij alle postkaarten en kies wat het beste bij je past. Wil je meer duurzame postkaarten zien van de collectie van Sammy Ray? Check hier alle opties.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page