top of page

Een onvergetelijk Vrijgezellenfeest

Bijgewerkt op: 5 jul.

vrijgezellenfeest gratis printable

Bij een bruiloft hoort een vrijgezellenfeest. Een feest met je vriendinnen of vrienden, waarin je nog een keer helemaal 'los' mag gaan. En daar weten we wel iets op! Lees snel verder.


Vrijgezellenfeest organiseren

Ben jij de gelukkige om een vrijgezellenfeest te organiseren? En kun je nog wel wat hulp gebruiken? Check dat eens de planners van Sammy Ray. Een uitgebreid digitaal bestand, waarin je allemaal handige lijstjes terug vind.


Of zoek je nog wat hilarische spellen voor de dag zelf? Check dan dit downloadbare bestand en organiseer heel eenvoudig een superleuk vrijgezellenfeest!

En wil je de aanstaande bruid voorzien van een mooie herinnering aan deze leuke dag en haar vriendinnen en vrienden? Zorg dat voor een leuk invulbaar gastenboekje. Bekijk hier het duurzame invulboekje van Sammy Ray. Gemaakt van Paperwise papier en onwijs leuk om in te vullen!


Waar komt het vrijgezellenfeest vandaan?

Wist je dat... De oorsprong van het vrijgezellenfeest komt uit het Oude Griekenland van de vijfde eeuw voor Christus? De laatste dag van de vrijgezel werd georganiseerd door Spartaanse soldaten in de vorm van een diner. Aangevuld met wijn en toespraken. Check hier wat het tijdschrift Time hierover schrijft. Het was in die tijd exclusief een mannenaangelegenheid. Gelukkig zijn de tijden veranderd!


Tegenwoordig is het ook vanzelfsprekend dat de aanstaande bruid een vrijgezellenfeest mag beleven. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos en zorgt vaak voor veel hilariteit.28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page