top of page

Een onvergetelijk Vrijgezellenfeest

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023

Bij een bruiloft hoort een vrijgezellenfeest. Een feest met je vriendinnen of vrienden, waarin je nog een keer helemaal 'los' mag gaan. En daar weten we wel iets op! Lees snel verder.

vrijgezellenfeest gratis printable

Geschiedenis van het vrijgezellenfeest

Wist je dat... De oorsprong van het vrijgezellenfeest komt uit het Oude Griekenland van de vijfde eeuw voor Christus? De laatste dag van de vrijgezel werd georganiseerd door Spartaanse soldaten in de vorm van een diner. Aangevuld met wijn en toespraken. Check hier wat het tijdschrift Time hierover schrijft. Het was in die tijd exclusief een mannenaangelegenheid. Gelukkig zijn de tijden veranderd!


vrijgezellenfeest

Tegenwoordig is het ook vanzelfsprekend dat de aanstaande bruid een vrijgezellenfeest mag beleven. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos en zorgt vaak voor veel hilariteit.


Vrijgezellenfeest organiseren

Ben jij de gelukkige om een vrijgezellenfeest te organiseren? En kun je nog wel wat hulp gebruiken? Check dat eens de planners van Sammy Ray. Een uitgebreid digitaal bestand, waarin je allemaal lijstjes terug vind, maar ook hilarische spellen voor de dag zelf. Maak het jezelf makkelijk en zorg voor overzicht. Zo kun je echt eenvoudig en superleuk een vrijgezellenfeest organiseren.


En wil je de aanstaande bruid voorzien van een mooie herinnering aan deze leuke dag en haar vriendinnen en vrienden? Zorg dat voor een leuk invulbaar gastenboekje. Check hier voor het printbare bestand van Sammy Ray.


sammy ray vrijgezellenfeest organiseren spellen

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page