top of page

Sinterklaas cadeau tot 10 euro

Bijgewerkt op: 22 nov. 2023

Ben jij op zoek naar een origineel en duurzaam Sinterklaas cadeau tot 10 euro? Dan zit je hier helemaal goed! We hebben namelijk een hele leuke lijst voor je verzameld, zodat jij een tof Sinterklaas cadeau kunt scoren.


Het leukste Sinterklaas cadeau tot 10 euro

De decembermaand zit jaarlijks weer vol met feestjes, cadeautjes en gezelligheid. Maar het is tegelijkertijd ook vaak de duurste maand van het jaar. Dus om jou en je portomonee te helpen, hebben we toffe Sinterklaas cadeau's verzameld die onder de 10 euro blijven. Leuk bijvoorbeeld als schoencadeau of voor je surprise.


Maar we gaan nog een stapje verder. Want de lijst met Sinterklaas cadeaus tot 10 euro is niet alleen gericht op een bepaald budget. Maar is ook nog eens duurzaam! Want bij Sammy Ray willen we graag ons steentje bijdragen aan het milieu. In onderstaande lijst vindt je dus alleen duurzame cadeau producten.


Scrunchie | €6,95
sinterklaas cadeau tot 10 euro scrunchie sammy ray

De scrunchie is een perfect klein schoencadeau voor sinterklaas. Draag hem als elastiekje voor een knot of staart of als armband om je pols. De scrunchies van Sammy Ray zijn met liefde handgemaakt van hoogwaardige gerecyclede stoffen. Deze haaraccessoire is weer helemaal terug van weg geweest. Lekker hip en modebewust, heb je alle kleuren al gespot?

Herbruikbare sponsjes | €7,95
sinterklaas cadeau tot 10 euro afwasspons sammy ray

Geen wegwerpsponsjes meer, maar herbruikbare afwassponsjes. Perfect om je afwas mee te doen of je keuken mee op te fleuren. Heb je namelijk alle geweldige printjes al gezien? De zero waste sponsjes worden gemaakt van restmateriaal, zodat jij echt duurzaam bezig bent. Alle sponsjes worden met liefde handgemaakt in Nederland.


Zero Waste Theedoek | €9,95
sinterklaas cadeau tot 10 euro theedoek sammy ray

De handgemaakte katoen-linnen theedoeken van Sammy Ray zijn gemaakt van textielafval. Onmisbaar in jouw zero waste keuken. Droog je handen er mee af of je afwas. Ze zijn sterk en absorberend en mogen in de wasmachine tot 40 graden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, heb jij ze allemaal al gespot?


Sleutelhanger | € 9,95
sinterklaas cadeau tot 10 euro sleutelhanger sammy ray

Wat een tof sinterklaas cadeau onder de 10 euro heb je met deze sleutelhanger! Een kleurrijke en opvallende sleutelhanger is perfect voor de sloddervos die altijd zijn sleutels kwijt is. Je hebt met deze zero waste sleutelhanger een echte eye catcher te pakken. En wist je dat ze ook nog eens gemaakt zijn van restmateriaal? Lekker duurzaam dus!


Herbruikbare koffiefilter/theezakjes |
€6,95 - €3,95
sinterklaas cadeau tot 10 euro koffiefilter sammy ray

Met deze herbruikbare koffiefilters en theezakjes ben je goed bezig! Ze zijn lekker zero waste en eindeloos herbruikbaar. Je beschermt hiermee niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. Want je hoeft niet meer elke keer nieuwe filters te kopen.


Mini prikbord | €9,95
sinterklaas cadeau tot 10 euro prikbord sammy ray

Hoe leuk zijn deze prikbordjes! De mini prikbordjes van Sammy Ray zijn volledig gemaakt van restmateriaal. De voorraad is daarom tijdelijk en eenmalig. Pimp dit prikbord met je lievelingskaarten, foto of iets anders leuks. Zo geef je een echt persoonlijk en origineel cadeau.


Paperwise papier kaartenset - €9,95
sinterklaas cadeau tot 10 euro kaartenset sammy ray

Een kaartenset om te versturen, dat is altijd handig om in huis te hebben. Met deze set van 4 kaarten heb je altijd iets achter de hand om te versturen. De kaarten zijn gemaakt van Paperwise papier en worden plasticvrij verpakt. De mooie lijntekeningen zijn prachtig handmatig gemaakt en een feestje om cadeau te geven!


Doorgeef inpakpapier | €8,95
sinterklaas cadeau tot 10 euro furoshiki sammy ray

En heb jij een sinterklaas onder de 10 euro al gevonden en wil je deze betaalbaar en duurzaam inpakken? Bekijk dan eens ons Doorgeef Inpakpapier. Met dit textiel kun je eindeloos je cadeautjes blijven inpakken.


Een leuk en duurzaam cadeau hoeft niet duur te zijn

De maand december staat bekend als periode van het geven van cadeautjes. Het is daarom ook voor veel mensen een hele dure maand. En aan duurzame cadeautjes hangt vaak een hoger prijskaartje. Gelukkig zijn er nog genoeg duurzame sinterklaas cadeau's te vinden die niet duur zijn. Ben jij geinpsireerd geraakt door bovenstaande lijst? Bestel jouw Sinterklaas cadeau tot 10 euro snel, zodat je deze op tijd in huis hebt.


Volg je Sammy Ray al op instagram?

18 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page