top of page
Duinen en zee

Een duurzaam product 
in je kerstpakket?

Kies dan voor de duurzame producten van Sammy Ray. Eindelijk een verantwoord product, lokaal gemaakt én met een verhaal.

Een echt duurzaam cadeau van Sammy Ray, vertel... wat is het precies?

Gerecycled, upsycled, vintage en gloednieuwe producten, een mooie mix hiervan vindt je bij Sammy Ray. Zorgvuldig transformeert Sammy Ray - met oog voor detail en ambacht - producten naar iets nieuws, passend bij deze tijd. Design waar je naar kunt blijven kijken en dat verrast.

Kerst komt er weer bijna aan en wat is er nu mooier dan allemaal ons steentje bij te dragen. Het motto van Sammy Ray "Kind to the planet" delen we graag via onze duurzame producten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het ontspannen oogmasker, gemaakt van biologisch katoen. Gevuld met kersenpitten en volledig handgemaakt. Of heerlijk geurende geurbuidels, gemaakt van stukjes reststof wat als afvalmateriaal wordt beschouwd. Ook zit er in de prachtige collectie van Sammy Ray duurzame postkaarten, posters, doorgeef inpakpapier en nog meer moois. Neem eens een kijkje en laat je verrassen.

duurzaam kerstpakket sammy ray

"KIND TO THE PLANET"

Een duurzaam kerstpakket van Sammy Ray, goed idee!

Een beetje lief zijn voor de wereld, dat wil toch iedereen?

Ben jij op zoek naar een duurzaam kerstpakket? Dan zit je bij Sammy Ray helemaal goed. Met de visie: "Kind to the planet", streven we naar een duurzame wereld. In al onze producten zie je dit terug. Van het ontwerp-proces tot de verzending, sustainability staat altijd centraal.

Onze duurzame kerstpakketten zijn met veel liefde handgemaakt. De producten hebben altijd een sociaal-, Zero Waste-, recycle-, en/of duurzaam karakter. Ben je dus op zoek naar een bijzonder en duurzaam kerstpakket? Wil je een origineel kerstgeschenk aan je medewerkers geven? Bij Sammy Ray ben je aan het juiste adres!

Het meest duurzame kerstpakket van Nederland!

Waarom een duurzaam oogmasker van Sammy Ray?

Je geeft niet alleen een duurzaam cadeau, maar ook een boodschap.

Eerlijk geproduceerde producten.

Je kerstgeschenk is puur, plasticvrij en plantaardig.

Duurzame cadeaus voor langdurig gebruik.

Eco-vriendelijke verpakkingen.

MVO kerstpakket (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Kind to the planet.

Wij steunen One Tree Planted. Voor iedere bestelling doneren wij een boom.​

sammy ray duurzaam kerstpakket

Elk duurzaam kerstpakket is op maat samen te stellen.
Gebruik de chat of vraag een offerte op maat aan.

De voordelen:

Geen opgevulde dozen met stro en afvalmateriaal, maar een minimalistisch en impactvol kerstpakket.

Zero Waste it is!

Verzending mogelijk naar meerdere adressen (door heel Europa!)

Draag bij aan een groene en duurzame wereld. We doneren voor iedere bestelling een boom.

Check One Tree Planted.

Draag bij aan een groene wereld met een duurzaam kerstpakket

Doe je mee, met een duurzamere groene wereld?

Het klinkt altijd zo mooi; een groene wereld, maar hoe werkt het in de praktijk? Hoe kunnen we minder consumeren, duurzamer leven en onze bijdrage leveren aan een groenere wereld?

Bij Sammy Ray streven we er naar om anderen te inspireren en te laten zien hoe het wel kan. Zelfs in een periode vol overvloed, feestjes en allesbehalve consuminderen, geven we graag tips voor een duurzamere kerst.

Een MVO kerstpakket, zo makkelijk is het.

Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij jullie op de agenda? Dan hoort er natuurlijk een MVO kerstpakket bij. En laat deze nu net binnen handbereik zijn!

Het kiezen van het perfecte kerstpakket kan nog best wel eens lastig zijn. Zoveel verschillende medewerkers, iedereen heeft andere wensen. Maar geen paniek, Sammy Ray helpt je er graag bij! Zo kun je zorgeloos maatschappelijk verantwoord blijven ondernemen.

Alle producten van Sammy Ray zijn ontworpen en geproduceerd met als hoofdthema "Kind to the planet". Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. Ieder geschenk is bijvoorbeeld goed voor het milieu en er is gebruik gemaakt van het hergebruiken van diverse materialen. We voegen hiermee waarde toe aan zowel people, planet als profit. 

Een duurzaam kerstpakket kopen, hoe dan?

Spreekt een duurzaam kerstpakket je al aan? Wil je graag een positieve boodschap geven? Dan zit je bij Sammy Ray helemaal goed. Met onze 'groene' ontwerpen geef jij een echt origineel kerstpakket.

Is je team al helemaal ingeburgerd in de eco lifestyle? Of helemaal niet? Dat maakt gelukkig niets uit voor het duurzame kerstpakket. Het is namelijk zo samen gesteld dat iedereen er iets aan heeft, of je nu een groen hart hebt of er nog onbekend mee bent. 

In een mum van tijd heb je het duurzame kerstpakket besteld. Ga je voor het door ons samengestelde pakket? Dan ben je zo klaar! Druk op 'duurzaam kerstpakket kopen' en in een paar simpele stappen ben je klaar.

Liever een maatwerk duurzaam kerstpakket?

Wil je wat aanpassen aan het kerstpakket? Nog iets toevoegen of een andere combinatie maken? We denken graag met je mee.

 

Stuur je vragen naar info@sammyray.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Zo makkelijk kan het zijn om een steentje bij te dragen aan een groene wereld :)

Liever iets helemaal op maat?

Doen we ook gewoon!

bottom of page