top of page

Doorgeef inpakpapier: lekker duurzaam inpakken.

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

Ken jij het bijzondere inpakpapier van Sammy Ray al? Wij zijn lang op zoek geweest naar een duurzamer alternatief van het papieren inpakpapier. We houden er van om cadeautjes te geven. En het maakt het helemaal leuk als ze ook nog eens prachtig zijn ingepakt. Toch deed het altijd wel een beetje pijn dat na het uitpakken van mooi inpakpapier dit gewoon werd weg gegooid. Zonde!


Direct door naar het bekijken van de inpak-technieken, klik hier.

duurzaam inpakken Sammy ray furoshiki

Furoshiki

Gelukkig zijn er alternatieven om een cadeau mooi in te pakken, zonder dat de verpakking maar eenmalig gebruikt kan worden. Lekker duurzaam dus. De Japanners hebben hier een mooie traditie voor: Furoshiki (spreek je uit als foe-ro-shie-kie). Het is een knooptechniek van doeken, superhandig en het wordt een feest om je cadeau te geven.


Makkelijk in gebruik

Het doorgeef inpakpapier van Sammy Ray is wel bijzonder te noemen. Buiten het feit dat er geen inpakpapier meer weg gegooid hoeft te worden, is er ook goed nagedacht over het makkelijk hergebruiken van deze doek. Dankzij de QR code* welke in het waslabel verwerkt is, kan iedereen de technieken van het inpakken eenvoudig bekijken en toepassen. Check hier het filmpje.

doorgeef inpakpapier Sammy ray

* een QR code is een type streepjescode. Scan deze met de camera van je telefoon of via een QR scanner en kom direct bij de uitleg van de inpak-methoden van het doorgeefpapier terecht. Zie hiernaast voor een voorbeeld van een QR code.Diversiteit

Het textiel van dit doorgeef cadeaupapier is gemaakt van gerecycled textiel. Door de diverse patronen en kleuren vindt je altijd wel iets wat bij je past. En ook de verschillende formaten geven flexibiliteit. Hier zijn 3 keuzes in: SmallMedium – Large. Alle drie zijn geschikt voor het inpakken van je cadeau, hieronder omschrijven we welk cadeau het beste bij het formaat past.


  • Small (40 x 40 cm): Geschikt voor het inpakken van kleine cadeaus, zoals (kleine) boeken, sierraden, een mini flesje wijn etc.

  • Medium (55 x 55 cm): Geschikt voor het inpakken van wat grotere cadeaus zoals bordspellen, knuffels, boeken, kleding etc.

  • Large (80 x 80 cm): Geschikt voor het inpakken van grote cadeaus. Hierbij kun je denken aan een stapeltje kleding, een bal etc.


Het doorgeef inpakpapier van Sammy Ray is een echt milieuvriendelijker alternatief voor de plastic- en papieren verpakkingen. Je kunt het als cadeau geven, of een ander cadeau mee inpakken.


Ben je ook enthousiast geworden over ons Doorgeef inpakpapier? Check hier de nieuwste versies, bijvoorbeeld de roze of okergele versie. Of het nu een afscheidscadeau voor je collega is, voor moederdag of een ander mooi cadeau mee in te pakken? Met dit doorgeef cadeaupapier sla je sowieso de plank niet mis.


Inpaktechnieken

Wil je even rustig kijken naar de verschillende inpaktechnieken? Bekijk het filmpje en ontdek de diverse mogelijkheden van het inpakken.
243 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page