top of page

Moederdag 2024 | Het perfecte duurzame cadeau

Op Moederdag zetten we alle moeders in het zonnetje. Dus laat Moederdag 2024 niet aan je voorbij gaan en geef een prachtig en duurzaam cadeau! Laat je moeder, bonusmoeder, schoonmoeder, bonusmoeder stralen op Moederdag 2024 en verwen haar met een uniek en duurzaam cadeau. Wij inspireren je graag!


Wanneer is Moederdag 2024

Elk jaar is het op de tweede zondag van mei Moederdag. Dus Moederdag 2024 valt op zondag 12 mei. Heb jij al een uniek moederdag cadeau gescoord?


Moederdag cadeau tips

Heb jij nog geen idee wat je deze Moederdag als duurzaam cadeau kan geven? We get it! Soms is creativiteit ver te zoeken, want moeders hebben alles al ;) Of soms is de inspiratie of creativiteit gewoon op. Vroeger kwam je natuurlijk aan met een mooie tekening of knutselwerk van school. Maar nu je volwassen bent, wil je toch nog een persoonlijk en uniek cadeau geven.


Moeders verdienen een moment om even in het zonnetje gezet te worden. Wij geven je daarom graag wat tips, zodat jij met een persoonlijk en uniek cadeau thuis mag komen.


Moederdag ideeën

Hoewel wij als nuchtere Hollanders het niet altijd makkelijk vinden om onze gevoelens te uiten, is deze dag toch bijzonder te noemen. We hebben met deze dag een moment gecreëerd om je moeder te vertellen hoe speciaal ze voor je is. Met lieve woorden op een wenskaart of een prachtig cadeau.


1. Geef een bloem cadeau!

Een cadeau wat elke moeder leuk vindt om te krijgen: bloemen. Maar dit zijn niet zomaar bloeemen. De bloemen van Sammy Ray zijn textiel bloemen die eeuwig in bloei blijven. Je hoeft ze geen water te geven en ze vergaan niet. En wist je dat ze ook nog eens handgemaakt zijn? Het textiel is van afgedankt materiaal, dus er is geen nieuw textiel voor gebruikt. En ook de vulling is van restmateriaal. Aan elke bloem zit een leeg en beschrijfbaar kaartje, zodat jij nog een mooie boodschap kan meegeven.

2. Geef een dikke knuffel!

Kan jouw moeder wel een dikke knuffel gebruiken? Geef dan deze te schattige vintage knuffel cadeau! Met liefde handgemaakt van afgedankte wollen vintage dekens. Onweerstaanbaar met zijn vrolijke glimlach en gespreide armen. Wat vindt je van de blauwe of roze bloemen print?
3. Geef wat ontspanning!

Kan jouw moeder wel wat ontspanning gebruiken? Geef dan een ontspannen oogmasker cadeau. De prachtige oogmaskers zijn verkrijgbaar in eindeloos veel leuke printjes en eenvoudig warm of koud te gebruiken. Ook deze cadeautjes zijn met liefde handgemaakt van restmateriaal. Je geeft hiermee een echt uniek en duurzaam cadeau. 

Jouw bestelling snel in huis

Heb jij nog geen cadeau in huis en is het al bijna Moederdag? Gelukkig is de verzending bij Sammy Ray lekker snel. Want voor 12.00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. Oja, en vanaf €40,- is ook nog eens de verzending gratis. En mocht je moeder toch niet helemaal blij zijn met het cadeau of het product al hebben? Dan heb je ook nog eens de mogelijkheid om je bestelling te retourneren.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page