top of page
Foto van schrijverAnna Nanine

Cadeautips housewarming | Verrassende en praktisch duurzame cadeautjes

Bijgewerkt op: 2 okt.

cadeautips housewarming

Ben jij op zoek naar de ultieme cadeautips voor een Housewarming? Een housewarmingsfeest is een bijzondere gelegenheid waarbij vrienden en familie samenkomen om de nieuwe woning van iemand te vieren. Of je nu een goede vriend, familielid of collega bezoekt, het is altijd leuk om een cadeautje mee te nemen! En laat dat nu net onze specialiteit zijn ;))


Misschien ken je Sammy Ray al. Of nog niet? Onze passie is het geven van duurzame cadeautjes. In ons concept tref je alleen maar cadeautjes die geen afbreuk doen aan onze planeet. Zo zijn alle textiel producten gemaakt van restafval en wordt alles plastic-loos verpakt. Uniek en met een goed verhaal! Dus ben jij op zoek naar een cadeautip voor een housewarming, dan ben je hier aan het goede adres!


Maar wat geef je nu iemand die net een nieuwe woning heeft betrokken? In dit uitgebreide blog delen we de beste cadeautips voor een housewarming, zodat jij genoeg inspiratie hebt!


Cadeautips voor een Housewarming

Housewarming cadeaus zijn meer dan alleen maar cadeautjes; ze symboliseren gelukswensen voor een nieuwe start. En dragen bij aan het creeeren van een gezellig (en functioneel) thuis. Een goed gekozen housewarming cadeau kan helpen om een nieuwe woning echt eigen te maken. Ook laat het een blijvende herinnering aan een speciaal moment achter. Dus zomaar wat inspiratie voor jou:


1. Planten en bloemen

Altijd een schot in de roos! Ze brengen leven en kleur in een nieuwe woning en planten kunnen de luchtkwaliteit verbeteren. Kies wel voor onderhoudsvriendelijke planten, zoals vetplantjes als de ontvanger geen groene vingers heeft. Geef je liever een bos bloemen cadeau? Let er dan wel op dat deze duurzaam geteelt zijn. Of geef een textiel bloem cadeau, deze blijft eindeloos goed ;)


De bloemen van Sammy Ray zijn textiel bloemen die eeuwig in bloei blijven. Je hoeft ze geen water te geven en ze vergaan niet. En wist je dat ze ook nog eens handgemaakt zijn? Het textiel is van afgedankt materiaal, dus er is geen nieuw textiel voor gebruikt. En ook de vulling is van restmateriaal. Aan elke bloem zit een leeg en beschrijfbaar kaartje, zodat jij nog een mooie boodschap kan meegeven.




2. Keukengerei en -accessoires

Nieuwe huiseigenaren kunnen altijd wel wat extra keukengerei gebruiken. Overweeg stijlvolle en duurzame items, zoals een set hoogwaardige messen, gietijzeren braadpan of een zero waste afwasspons. Of wat dacht je van keukentextiel wat van afgedankt textiel is gemaakt? Pannenlappen komen ook altijd goed van pas en kunnen het keukeninterieur lekker opfleuren. Ga voor een praktisch cadeau en geef ecologisch vaatwaspoeder.



3. Servies en Glaswerk

Een mooi servies of glaswerk kan elke maaltijd bijzonder maken. Overweeg een set elegante wijnglazen, een mooi karaaf, of een serviesset voor dagelijks gebruik. Dit zijn niet alleen praktische cadeaus, maar ze voegen ook een vleugje luxe en sfeer toe. Probeer iets te kiezen dat past bij de smaak en stijl van de ontvanger. Heb je hun interieur al gezien? Probeer het daar op af te stemmen.


Voor een duurzaam housewarming gift is het slim om te kiezen voor kwaliteit. Investeer in hoogwaardige items die lang meegaan. Denk ook aan functionaliteit. Praktische cadeaus die dagelijks gebruikt kunnen worden, zijn vaak het meest gewaardeerd. En verpak het natuurlijk mooi. Gebruik bijvoorbeeld het Doorgeef Inpakpapier, zodat je geen wegwerp cadeaupapier hoeft te verspillen.


4. Geurkaarsen of geurzakjes

cadeautips housewarming

Niets zegt zo "welkom thuis" als een heerlijke geur. Geurkaarsen of geurzakjes zijn perfecte houswarming cadeaus die direct een gezellige sfeer creëren. Kies voor klassieke geuren zoals lavendel of hammam, die helpen bij het ontspannen en creëren een rustige omgeving. Heb je deze duurzame geurzakjes van Sammy Ray al gespot? Ze zijn met liefde handgemaakt van resttextiel en verkrijgbaar in veel verschillende geuren en kleuren!





5. Gepersonaliseerde housewarming cadeautip

Een gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je echt moeite hebt gedaan om iets unieks te vinden. Denk aan een gegraveerde snijplank, deurmat met hun achternaam of een fotolijst met een mooie herinnering. Of wat dacht je van deze maatwerk vintage deken knuffel; een uniek kussen voor op de nieuwe bank! Dit soort cadeaus voegen een persoonlijk tintje toe aan hun nieuwe huis en zullen zeker gewaardeerd worden.




6. Decoratieve kussens of plaid

Decoratieve kussens en plaids kunnen een kamer meteen gezelliger maken. Kies voor zachte, hoogwaardige stoffen in neutrale kleuren die bij elk interieur passen. Plaids zijn perfect voor koude avonden op de bank, terwijl kussens een persoonlijke touch aan het interieur toevoegen.


7. Kunst en wanddecoratie

cadeautips housewarming

Kunst en wanddecoratie kunnen een huis echt afmaken. Denk aan stijlvolle fotolijsten, schilderijen, of wandtapijten. Als je de smaak van de ontvanger goed kent, kun je zelfs een uniek kunstwerk overwegen. Wanddecoraties zoals spiegels of macramé wandhangers kunnen ook een mooie toevoeging zijn.


Of kies één van de toffe posters van Sammy Ray. Deze zijn geprint op Paperwise papier; dit is papier wat is gemaakt van landbouw afval. Er wordt hier dus geen boom voor gekapt. Lekker duurzaam!





8. Kook- en bakboeken

Voor de culinaire liefhebber zijn kook- en bakboeken geweldige cadeaus. Kies boeken van bekende chefs of boeken met thema’s zoals veganistisch koken, wereldkeuken of snelle maaltijden. Een mooi kookboek kan inspireren tot het uitproberen van nieuwe recepten en het organiseren van etentjes. Zelf ben ik groot fan van dit Vegan Receptenboek: Puur Vegan.


9. Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn altijd een veilige keuze, vooral als je niet zeker weet wat je moet kopen. Overweeg een cadeaubon voor een woonwinkel, een tuincentrum, of een restaurant. Dit geeft de nieuwe huiseigenaren de vrijheid om iets te kiezen wat ze echt nodig hebben of willen. Wist je dat je bij Sammy Ray ook cadeaubonnen kunt scoren? En we pakken ze ook nog eens feestelijk voor je in!


cadeautips housewarming

10. Huisgadgets

Voor de tech-savvy huiseigenaar zijn slimme huisgadgets perfecte cadeaus. Denk aan slimme lampen, een slimme thermostaat, of een spraakgestuurde assistent zoals Google Home of Amazon Echo. Deze gadgets kunnen het dagelijks leven gemakkelijker maken en zijn een leuke toevoeging aan elk modern huis.


Dus ben jij nog op zoek naar een duurzaam cadeautip voor een housewarming?

Het kiezen van het perfecte housewarming cadeau hoeft geen stressvolle taak te zijn. Met deze uitgebreide lijst aan cadeautips voor een housewarming, ben je verzekerd van een geschenk dat zowel attent als praktisch is. Of je nu kiest voor planten, gepersonaliseerde items, keukengerei, of slimme huisgadgets, je cadeau zal zeker in de smaak vallen en bijdragen aan het creëren van een warm en gezellig thuis.


Blijf ons volgen voor meer cadeau-ideeën en inspiratie. Met de juiste cadeautips wordt elk housewarming feest een succes!

8 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page